| mihai2000_8686 a întrebat:

Mi-am descarcat Metin2 United. I-am dat instalare, si aproape se incarcase, atunci mi-a dat eroare. Ce ar trebui sa fac sa mearga? Va rog spuneti-mi.

Răspuns Câştigător
| GamerVlad a răspuns:

Pentru a rula acest joc trebuie sa ai Net.Framework 2.0 uite un link te unde il poti descarca http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=19

58 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Intreabai si tu pe aia care au serveru privat de ce nu merge jocul sau de ce da eroare. Asa se intampla daca nu jucati jocul original si intrati pe servere private, de multe ori ete posibil ca jocul sa nu funcioneze!

| DjDanutzy a răspuns:

Mie nu-mi arata exe

| ץtгє๓3๒гєคк๔คภςє a răspuns:

Nici mi-e.Am toate driverele dar tot imi zice:The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click OK to terinate the aplication.

| ץtгє๓3๒гєคк๔คภςє a răspuns:

Am gasit solutia, instaleaza-ti. Net Frameworksi o sa-ti mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai un program anume pentru jocuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sati descarci un program las ca til zic eu mai incolo ca nu mai stiu cum se numeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intaleazal odata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai instaleazal odatawinking
ca o sa mearga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma il uninstalezi si dupa aia il downloandezi din nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa al ei iar dupa net e un client nau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ia program pentru joc. si si eu am problema asta e a treia zi in care nu ma joc mt2united! innebunesc imi intra mai demult cum trebuie acum intru imi intra auto patcheru-ul si nu apare imaginea aia si daca dau x nu iese daca dau start game tot nu face nimic nu stiu ce are! ajutati-ma si p mine plzzzz ca mi-a mers. sau poate e de vina serveru. sau pentru ca e priovat si mno... astea is mai fitoase da spuneti-mi si mie un mod de a-l face sa mearga pentru ca daca inyru p site degeaba ca nu m se incarca si daca intru p site si scriu la google daca dau p pagina nu face nikkkk. si nici nu pot sal mai fac o data. poate mi-l va trimite cineva p mess dar pana atunci ajutati-ma aici p TPU plzzzzzzcrying(((((( jocu asta ii ca un drog m-am jukt mt2ro dupa nu am stiut ca trebuie prgram si din cauza ca astan u a mers nu m-am mai jukt nici ro acum la asta ma joc non-stop imi placeeeeee e ca un drog nu stiu. plzz ajutati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! si eu am descarcat mt2 united s-a instalat, i-am dat start game si toate sv erau offline adica sunt inchise? sau imi trebuie alt ceva?
va rog ajutati-ma ma puteti contacta la id de mess gabitzudinamovistu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CE program trebuie pls spunetii numele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu imi merge dau sa intru in el si imi apare o eroare The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click OK to terinate the aplication. VA ROG ZICETIiMI CE SA FAC PLsS.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum il gasesc ajutati-ma va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu-mi-a mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar si eu l-am downladat si nu a mers oare de ce? ce program imi trebuie plzzzzz ziceti-mi sau rasp. la id alex_un_mister@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e chestia cu programu (ceea ce nu pre cred)el se numeste Hamaci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu frate eu l-am downloadat dupa net cand sal instalez imi aparea eroare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi scrie asa The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click OK to terinate the aplication.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cum ti l-ai descarcat ca eu nu pot sa al descarc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutari la toti va trebuie programul acesta Frameworksi ca sa va mearga mt 2 united

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am la fel drk stie habar n-am ce sa-i fac dal drk de joslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Mie mi-a facut asa eu am un program anume special til voi da dar da-mi fundita si baga id dan_escu_7 crede-ma si mie imi facea la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu-mi merge nu stiu de ce ca acum l-am instalat si daca dau la start game imi apare eror metin2 client.bin nu stiu ce zice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai instaleazal de cate va ori pana mere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut eu mi l-am descarcat si imi merge perfect si deja sunt GM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ial de la un prieten pe sd