Pentru a rula acest joc trebuie sa ai Net.Framework 2.0 uite un link te unde il poti descarca http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=19
Intreabai si tu pe aia care au serveru privat de ce nu merge jocul sau de ce da eroare. Asa se intampla daca nu jucati jocul original si intrati pe servere private, de multe ori ete posibil ca jocul sa nu funcioneze!
Nici mi-e.Am toate driverele dar tot imi zice:The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click OK to terinate the aplication.
Trebuie sa ia program pentru joc. si si eu am problema asta e a treia zi in care nu ma joc mt2united! innebunesc imi intra mai demult cum trebuie acum intru imi intra auto patcheru-ul si nu apare imaginea aia si daca dau x nu iese daca dau start game tot nu face nimic nu stiu ce are! ajutati-ma si p mine plzzzz ca mi-a mers. sau poate e de vina serveru. sau pentru ca e priovat si mno... astea is mai fitoase da spuneti-mi si mie un mod de a-l face sa mearga pentru ca daca inyru p site degeaba ca nu m se incarca si daca intru p site si scriu la google daca dau p pagina nu face nikkkk. si nici nu pot sal mai fac o data. poate mi-l va trimite cineva p mess dar pana atunci ajutati-ma aici p TPU plzzzzzz(((((( jocu asta ii ca un drog m-am jukt mt2ro dupa nu am stiut ca trebuie prgram si din cauza ca astan u a mers nu m-am mai jukt nici ro acum la asta ma joc non-stop imi placeeeeee e ca un drog nu stiu. plzz ajutati-ma