| Silvestorm a întrebat:

Mi-am descarcat recent NFS WORLD. Intru in joc vad ce scriu alti playeri dar nu vad niciun player pe mapa sau sa intru intr-o cursa multiplayer si dupa imi scrie asta! NETERROR_CONNECT_PEER_TIMEOUT
Pot rezolva problema? Am windows 10

Răspuns Câştigător
| Dragosdoar a răspuns:

Salut. NFS WORLD nu mai este un joc de actualitate. Serverele nfs world au fost inchise in 2015 de catre EA, iar de atunci au aparut diferite versiuni ale jocului neoficiale facute din fisierele(ramasitele) jocului care nu apartineau strict de serverele EA. Este perfect normal sa apara astfel de erori din moment ce jocul nu a fost conceput la vremea lui pentru Windows 10, pentru ca nu exista acest windows. Aici trebuie luata legatura cu cei care au creat fisierul de descarcare. Trebuie de asemenea sa ti spun,dc nu stii deja,ca este ilegal ce fac acesti oamenii care distribuie jocul. EA nu permite asta, nfs world este produsul. Ce-i drept, nu le mai pasa de el, dar este ilegal si chiar daca jocul va fi pus la punct din toate punctele de vedere, v-a continua sa aiba probleme.
Cred ca ai putea sa iei legatura cu ei prin discord. Ai incercat? Trebuie sa aiba un canal pe discord, unde pe un grup anume discuta despre problemele din multiplayer

2 răspunsuri:
| Osneros a răspuns:

Daca ai jocul piratat, evident ca n-o sa functioneze multiplayer.

| Silvestorm explică (pentru Osneros):

Acelasi lucru l-a descarcat si un prieten de al meu, merge perfect multiplayer! Jocul se conecteaza online, dar nu vad playeri sau sa intru in cursa! Vad in chat ce scrie fiecare player