Suntem în imposibilitatea de a verifica acest card de credit. Vă rugăm să verificaţi dacă aţi introdus informaţiile corecte. Daca problema persistă, vă rugăm să încercaţi să introduceţi un card de credit diferit. Cam asta este mesajul pe care l-ai primit! Ce card ai?
Edydotmail paypal card este special conceput pentru plățile on line.
Lukian, dacă nu ai reușit să verifici cardul, uită-te pe acest lik și vezi dacă deții unul din aceste carduri paypal http://platesteonline.com/carduri-pentru-paypal-debit-credit Dacă tu deții un astfel de card și nu poți accesa contul ia neapărat legătura cu banca ce la emis. Traducerea mesajului cred că o cunosti deja: Am fost în imposibilitatea de a verifica acest card de credit. Vă rugăm să verificaţi dacă aţi introdus informaţiile sunt corecte. Dacă problema persistă, vă rugăm să încercaţi să introduceţi un card de credit diferit.
Multumesc pentru raspunsuri, DAR:
1. Stiu engleza!
2. Daca nu aveam un card folosibil online nu incercam sa imi fac cont Paypal
3. Paypal poate fi folosit in Romania!
Am gasit si raspunsul intre timp: Trebuie sa am 1.50 $ sau eur in cont pentru a putea sa imi pot verifica contul...
Ms oricum pentru raspunsuri...
Pentru PayPal ai nevoie de un card Visa (Classic sau Electron) sau Mastercard. De asemenea, cardul trebuie sa fie compatibil pe internet.
@Imperia: PayPal Card nu se poate face in Romania. Cum am mai spus, e nevoie de un card compatibil pe internet (intreaba la banca, daca nu e compatibil, il vor activa ei) si emis de Visa(Classic sau Electron), Mastercard sau AMEX.
@Lukian. Nu am spus ca nu poti folosi PayPal in Romania. Am crezut ca @imperia s-a referit la acele carduri emise chiar de PayPal, dar care sunt emise si pot fi folosite doar in SUA. Ma bucur ca ai reusit, oricum!
Eu si cu bani in cont nu am reusit sa mi-l activez.
Lukian ai rezolvat problema?