| justaboy a întrebat:

SALUT, mi am instalat windows 7 pe calculator si mi am cumparat alt modem, toate bune si frumoase pana aici, dar nu imi mai merge strong-u! Daca selectez passive connection merge sa caut imi gaseste cateva rezutate dar nu incepe download-u, daca dau pe direct nu merge deloc, si nici pe celalte optiuni.Am share, am spatiu pe disc, nu asta ar fi problema, suspectez insa ori windows 7'le care are prb cu firewallu sau ceva ori modemuu care imi blocheaza strongu >Apropo am incercat si apex si nici ala nu merge

3 răspunsuri:
| nashu40 a răspuns:

Salve!
Am avut si eu aproximativ aceleasi probleme. Aveam XP si mi-am bagat windows 7 si nu-mi mai mergea mai nimic. Nu-mi recunostea driverul de la placa de baza, nu recunostea placa de sunet si multe altele. De ex nu puteam sa folosesc nici imprimanta nici scanner-ul, ca nu le recunostea. Nici daemon tools nu-l recunoaste si nici unele jocuri nu merg instalate.
Ce poti sa faci in cazul tau? Cauta o versiune mai noua de strong pe net. Mie pana la urma mi-au mers cam toate, am selectat optiunea windows-ului sa caute up-datari dar sa nu le instaleze pana nu ma intreaba. Am procedat asa si s-au up-datat si imprimanta si scannerul si sunetul.
Deci in concluzie Windows 7 e de vina, majoritatea programelor sunt proiectate pentru XP iar 7-le are are modificari majore, necompatibile. Asta e.
Succes!

| Ady_3821 a răspuns:

Instaleaza strongu inca o data.Si mie mi-a intamplat asta. L-am instalat din nou si a mers!

| Ady_3821 a răspuns:

Nashu40 nu ai dreptate.Si eu am avut windows 7 si mi-a mers strongul.