| BezeaToxica a întrebat:

Salut! Mi-am instalat windows xp si dupa ce am instalat driverele( cred ca asa se scrie "Draiverele") de sunet si video i-am dat restart si acum dupa ce si-a dat restart imi apare NTLDR is missing si zice sa apas ctrl alt delete sa se restarteze dar tot asa face....si deci nu se mai deschide pc sad. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Lili_Staniu_1977 a răspuns:

Buna trebuie sa iti refaci windows-ul dar corect! Dupa aceea ia de pe net Driver Genius Professional ca sa-ti caute driverele dar iti trebuie driverul de net!
Acest program ti-le cauta ti-le instaleaza si ti-le si salveaza in D sau in alta partitie!
Iti trebuie doar driverul de net sa il ai!
Ai grija daca ai un CD sau un stik cu drivere trebuie sa stii sigur ca nu ai virusi deoarece ai facut totul degeaba, crede-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil ai doua harduri si calculatorul incearca sa booteze de pe cel pe care nu e instalat windows-ul. NTLDR poate avea mai multe cauze dar daca spui ca tocmai ai instalat windows-ul, asta ar fi cea mai probabila. Du-te in BIOS si la Boot Devices selecteaza hard-ul pe care e instalat windows-ul ca first device.