| DuckDogger a întrebat:

Salut, mi-am luat astazi un Kit de Gaming de la Myria de pe Emag. Totul functioneaza perfect, mouse, tastatura, casti.
Dar, am o problema, tastatura este foarte buna, scriu de pe ea chiar acum, doar ca LED-ul nu se aprinde deloc, si nu gasesc nici pe internet cum sa o fac sa functioneze. Acum 2-3 minute, am intrat in FL-Studio 11 sa fac niste beat-uri (Cu asta ma ocup), si vad ca deodata mi s-a aprins LED-ul la tastatura. Dupa ce am iesit din FL-Studio iar mi s-a oprit LED-ul.
Iar acum vine si intrebarea mea. Ce legatura are Fl-studio cu led-ul tastaturii? Ajutati-ma, va rog mult happy Toate cele bune.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FL Studio are ASIO bagat? Ala e driver care poate aprinde nu numai tastaturi. Dar daca vei dori sa-l folosesti, si ti-a aprins tastatura, or sa intre in conflict.

8 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Trebuie sa cauti pe internet driverul. Din driver se seteaza culoarea ledurilor. Uita'te si pe site'ul oficial de la mirya dupa modelul tastaturii. Le poti trimite si un mail la suportul cu clientii, e posibil si sa fie partial defecta dar totusi nu cred.
Succes!

| DuckDogger explică (pentru Evolution):

Nu gasesc niciun fel de driver pentru tastura... ma poti ajuta tu cu un link?

| DuckDogger explică (pentru Evolution):

De fapt, daca imi trebuia un driver, nu imi mai functiona cand intram in FL-Studio laughing)

| dannyel86 a răspuns (pentru DuckDogger):

Apasa pe Scroll ca sa activezi lumina la tastatura:
https://www.youtube.com/watch?v=w3U0yFTdb6I

| anonim_4396 a răspuns (pentru DuckDogger):

FL Studio are ASIO bagat? Ala e driver care poate aprinde nu numai tastaturi. Dar daca vei dori sa-l folosesti, si ti-a aprins tastatura, or sa intre in conflict.

| dannyel86 a răspuns:

Daca ne spui modelul kit-ului, poate te putem ajuta cu informatii mai multe.
Fiecare produs are setarile si aplicatiile lui.

| DuckDogger explică (pentru dannyel86):

Model: MG7503, scuze am sarit peste aspectul asta...

| rtemelcea a răspuns:

Incearca sa dai update la driver din device manager, unede vai gasi tastatura la HID(Human Interface Device) sau la keyboards sau in Other Devices! Success.

| Tonyzt a răspuns:

Vezi daca ai vreun buton cu scroll lock, la mine ala imi da drumu la rgb uri. sper ca te am ajutat