| speedpaulus a întrebat:

Mi-am luat de 2 luni un laptop nou i7 7500 cpu, 2.90 ghz, 16 gb ram
Totu a mers bine, imi mergeau jocurile fara nicio problema cand intr o zi mi s-a blocat in timp ce jucam CS GO. Nu mai raspundea la vreo comanda, si a trebuit sa il inchid de la buton. Problema este ca de atunci, imi merge mult mai rau, nu pot juca jocuri care au specificatii i3 spre exemplu, trebuie sa le joc cu grafica scazuta etc
Care ar putea fi problema? Trebuie reinstalat windows-ul? Mentionez ca si a mai facut update de atunci. Multumesc

4 răspunsuri:
| AndreiGigg a răspuns:

Mai sigur laptop-ul a venit cu ceva programe care care nu le folosesti si iti incetinesc laptop-ul. Eu recomand sa reinstalezi windows-ul nu are rost sa te stresezi sa instalezi programe de curatare si sa te apuci de umblat ar dura prea mult timp. Bafta. Funda?

| dani777xd a răspuns:

Si mi-e mise intampla destul de des acest lucru dar la mine este din cauza ca am pc mai slab happy
bun daca ai csgo luat de pe steam nu ar trebui sa fie nicio problema dar sper sa nu il ai piratat pentru ca de acolo s-ar putea sa fie o problema
leptopurile nu sunt bune pentru gaming doar PC este pentru ca un laptop este mult mai mic si cu ventilatorul de racire la fel si daca stai vreo 10 ore pe el si nu are timp sa se raceasca happy nu apuca la anul + rezistenta bateriei.
daca nu-i acorzi putina ingrijire nu va functiona optim trebuie curatat de praf, sterse orice aplicati inutile care ar putea retine multa memorie ram si daca ai un anti virus activat in timpul jocului dezactiveazal.

| RAY a răspuns:

Trimis in service

| Superior a răspuns:

Poate fi faptul ca el fiind laptop, se incalzeste si se bloceaza. Solutie optima : achizitionarea unui cooler de laptop. https://www.pcgarage.ro/standuri-coolere-notebook/
De asemenea un laptop cand functioneaza pe baterie, ii sunt drastic (in cele mai multe cazuri) reduse performantele. Solutie optima : joaca-te cu el cand e in priza.
In ultima vreme update-urile de windows au cauzat ceva probleme de lag, inclusiv mie. Solutie optima : reinstalarea windows-ului si dezactivarea update-urilor.