| vlader93 a întrebat:

Mi'am luat de curand un Asus x52jc cu placa video Nvidia geforce 310m. Faza este ca laptopul imi citeste placa video ca fiind intel HD.de ce? am instalate toate driverele.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
11 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Intra pe nvidia.com si downloadeaza driverul pentru placa ta.

| DoRu a răspuns:

Pt ca ai intr-un fel instalata si placa video Intel HD si de aceea. Era de folos daca ziceai si ce windows ai ca sa-ti pot explica si cum sa cauti driverul Intel HD! Si cauta pe net Nvidia GeForce 310m download si daca ai in softpedia gasit downloadezi de acolo. Sau cauta : Asus x52jc driver download

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ai o tehnologie care se numeste nVIDIA optimus...si cand navighezi p net sau ceva usor de facut ruleaza pe placa video Intel, iar la jocuri sau filme intra aia nVIDIA, asa te tine bateria mai mult, cauta mai mult p net si o sa vezi

| vlader93 explică:

Am windows 7.

| vlader93 explică:

Am downloadat driverul de pe nvidia.com iar cand sa se instaleze imi zice : " This graphics driver could not find compatible graphics hardware. "

| vlader93 explică:

Am download driverul de pe nVIDIA si imi zice : " This graphics driver could not find compatible graphics hardware "

| vlader93 explică:

Imi mai raspunde cineva straight face

| vlader93 explică:

Problema rezolvata.Era din cauza unui update din bios.

| Coke_5864 a răspuns:

Ce windows ai ?

| anabol a răspuns:

Ceau! si eu am o problema ca si a ta numa eu nu stiu ca fac setarile daca mai putea ajuta! mersi mult!

| Cristian_Ilisei_1996 a răspuns:

Se poate schimba placa de baza nVIDIA geforce 310m cuda de pe un laptop Asus x52jc cu una care e dedicata, gen nVidia GeForce GT 540M?