E un laptom de la gama bazica. ar trebui sa scrii caracteristicile laptopului, avand in vedere ca in seria asta vin cu caracteristici diferite: procesor, ram, etc. eu iti recomand w7 sau w8. w8 iti consuma mai putine recursuri. si poti instala interfaza de w7. si w7 si w8 vin cu o gramada de drivere, si e posibil sa nu ai nevoie dupa aceea sa instalezi altele. daca totusi vrei sa actualizezi driverele sa le ai la zi, si sa fie cele originale, poti folosi driver genius professional sau un program similar. link nu iti pot oferi. pentru ca nu stiu pagini romanesti si pentru ca a afisa pagini ce includ piraterie e interzis aici pe TPU.
Asta nu e bine asa dul inapoi si spune sa puna un windows si un avast sau nod 32 ca astea sunt cele mai bune si ar trebui sa ai deja windows media player instalat si ala pai de windows depinde cat stie laptopul cate ghz adica procesor cate ram are si procesor intelcore sau dualcore si nu uita de placa video ca probabil nu ai numai ce era deja in laptop adica nu ai placa video si ce are procesorul e de 64 de mb asa ca e slab
daca ai cel putin 2 gb ram si un protesor bun poti sa pui windows 7 dar ca ma uit ce laptop ai luat si ce stie
pai eu vad doua feluri de g510 aman dou sunt bune si un windows 7 ar fi bine insa cu avast poate ca devine putin incet nu prea tare dar mai incet
daca vrei un sfat prietenesc atunc dul inapoi si lasa acolo si pleci acasa cu bani tai si ia unul de pe eMAG ca acolo chiar ca sunt bune pe care am vazut de asta g510 costa 2500 de lei