| FxDStyle a întrebat:

Salut mi-am luat un mp3. L-am pus la incarcat prin usb si imi arata acolo ca se incarca l-am lasat vreo 3 ore si cand l-am scos a stat aprins vreo 5 minute si s-a descarcat imediat bateria, si dupa l-am mai deschis odata si tot asa mi-a facut.Ce ii pot face sa-l las mai mult la incarcat? Aaaaa si in cutia de la mp3 am si un CD nu stiu ce dracu este, scrie pe el drivers and utilites.Ma puteti ajuta va rog.

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Curentul de incarcare prin USB este mult mai mic decat curentul de incarcare al incarcatorului. Ar trebui sa-l pui la incarcat clasic, prin incarcator. CD-ul ar trebui sa-l instalezi pentru ca are pe el programe
de conectare a mp3-ului la PC.
Chiar daca te poti conecta si acum la PC, instaleaza CD.
Daca nici incarcat de la incarcator nu tine, inseamna ca acumulatorul e pe duca. Depinde cat de mult l-ai folosit si de cat timp il ai.
Bafta.

| FxDStyle explică (pentru horia2012):

Mersi pentru sfat dar nu am incarcator clasic am doar la USB si am bagat CD in PC si era gol nu avea nimica pe el

| horia2012 a răspuns (pentru FxDStyle):

Sincer, nu ma steptam sa fie CD gol.
Dar poti sa-mi spui ce marca de mp3 player este?

| FxDStyle explică (pentru horia2012):

Firma este cresta dar am rezolvat treaba m-am dus la magazin de unde l-am luat si i-am povestit vanzatoarei totul, si mi-a dat altul nou acum am sa vad daca merge dar mai incolo ca trebuie sa plec de acasa

| horia2012 a răspuns (pentru FxDStyle):

OK. Bine ca ai rezolvat. Sigur va merge.

4 răspunsuri: