Probleme posibile.
Erori de soft de fabrică
Se știe ca orice componentă hardware are proriul ei soft.în unele situații se întâmplă ca din prostia fabricantului softul să fie scris eronat=> probleme ce se rezolva la garanție.
Windows de contrabandă furat și sau activat ilegal
Nu e de mirare.Românu după ce că fură ca fraieru așa cu sau fără rost soft și Windows mai are și pretenții ca Windows-ul să se comporte ca unul Legitim.Dezgustător dar real
Mufe USB uzatre
Datorită exploatării a mufelor USB de la calculator, acestea în timp se uzează, contactele fie se oxideaza, fie se mplu de praf sau chiar își pierd elsticitatea=> contact inperfect.
Succes
Probabil prima sau ultima optiune, stick-ul nu e instalat corect. Stiti cumva daca pot am garantie la Flanco doar cu bonul?
Din câte știu, da. Dacă ai bonul fiscal și ambalajul original beneficiezi de garanție.
Am doar bonul, nu m-am gandit ca as avea nevoie de garantie la un stick...
Garanția așa știu că se acordă pe baza bonului fiscal și a ambalajului original.Așa știu că e în orice magazin, deci nu prea cred că mai ai ce face.
Nu, PC destul de bun, cu USB 2.0. E mai vechi decat al meu, dar nu asa de greu. Ii merge si L.A. Noire, deci nu cred ca asta e problema.
Are cumva XP? nu știu - mi s-a întâmplat de mai multe ori ca stick-uri de peste 8 GB (bune!) să nu fie citite pe anumite configurații. Din păcate, nu prea știu soluție la asta. Poți încerca eventual să boot-ezi scula aia de pe un CD cu live Linux. (gen Ubuntu sau altele) și vezi dacă atunci îl vede. Dacă da, e de la s.o., clar. Altfel... poate fi orice. PS USB2 nu e o garanție - doar un standard amărât.
Amandoi avem Windows 7 Ultimate, dar el nu si-a mai reinstalat sistemul de vreo 2-3 ani...
Ia incearca cu programelul de mai jos. Descarci, il rulez. Daca-ti cere cumva vreun e-mail si o tara, pune orice mail acolo. Nu conteaza ce fel, doar sa fie acolo.
http://www.transcend-info.com/Support/Software-3
Am incercat ultima versiune a programelului si imi ramane la "Scanning device".