| lolyanna a întrebat:

Salut,mi-am pierdut telefonul,intrebarea mea este: desi era cu parola,se poate sa deschida telefonul pastrand continutul, informatiile de pe el? sau cand incearca sa il deschida se pierd toate informaltiile si se reseteaza?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, daca il conecteaza cu un cablu usb, cam da, le poate vedea, dar nu poate intra in telefon fara sa-ti stearga tot.

| TheKingBacca a răspuns:

Este foarte simplu: Exista un 'Recovery Mode'. In acel 'Recovery Mode' al telefonului poti reseta telefonul fara parola, fara nimic. Datele de pe cardul tau SD inca vor putea fi vizualizate.

| copilaroasa2k17 a răspuns:

Da, desi hotul va incerca sa-ti deschida telefonul, va putea sa treaca de parola doar resetand toate datele telefonului si telefonul va reveni la datele din fabrica. Pe viitor iti poti instala o aplicatie cu care se poate gasi locatia telefonului tau. Un fel de GPS, destinatia fiind telefonul tau laughing Mult succes in recuperarea lui!

| lolyanna explică (pentru copilaroasa2k17):

Dar cu aplicatia aia il pot gasi si daca telefonul este inchis? sau daca ii este scoasa bateria?

| copilaroasa2k17 a răspuns (pentru lolyanna):

Asta nu stiu. Nu am descarcata aplicatia pentru ca telefonul meu are deja un sistem GPS din fabrica, dar inca nu l-am folosit.

| K0sti a răspuns (pentru lolyanna):

Logic ca nu!

| Elena_Madalina_Done_1994 a răspuns:

Nu cred ca va ghici parola ☺