| wanted1 a întrebat:

Salut.
Mi-am pus wireless in casa dar merge doar la PC. Daca incerc sa conectez si laptop-ul imi zice ca e Acces Limitat. Cum pot face ca sa imi mearga si pe laptop?
Wireless Tenda N300

Răspuns Câştigător
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Nu are treabă! Dacă laptopul vede reţeaua wifi nu ar trebui să ai probleme cu conectarea. Singura problemă care o ai sunt setările routerului.

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui daca pe pc iti functioneaza wireless sau prin cablu si nici daca ai facut configurarea router-ului. Poate ca nu-ti merge si pe laptop fiindca n-ai facu configurarea iar pc-ul este legat prin cablu de router.

| darrio2007 a răspuns:

Daca mai dadeai detalii era mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu sti nu te baga tu, cheama un tehnician de la firma de net si iti face.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Trebuie făcută configurarea router-ului! Trebuie să îi setezi chiar şi o parolă care să o introduci şi pe telefon, dar să ştii neapărat ce nume are reţeaua WiFi.

| wanted1 explică (pentru Florin_Chiba_1988):

Am net de la RDS. Cablul de Net l-am bagat in Wireless. Am pus parola pe wireless. PC-ul merge prin wireless dar la laptop scrie ca este conectivitate la acel wireless.
Aici am poza cu setarile ce le-am facut http://imgur.com/a/6HT8g

| Florin_Chiba_1988 a răspuns (pentru wanted1):

La instrumente de sistem ce ai?

Trebuie să scrii un nume şi o parolă

Le-am introdus.iar acuma?

Salvează-le şi apoi restartează router-ul.

Tot nu merge...
App: laptop-ul din cate m-am uitat la ei pe Site [HP] merge doar pe windows 64 bit....eu i-am bagat 32 bit pana fac rost de 64... s-ar putea si din cauza asta sa nu mearga? adica unele drivere?

| wanted1 explică (pentru wanted1):

A da. Si aici la RDS avem IP Dinamic

Nu are treabă! Dacă laptopul vede reţeaua wifi nu ar trebui să ai probleme cu conectarea. Singura problemă care o ai sunt setările routerului.