Stinge telefonul, lasa-l asa 5 secunde, tine apasat pe butonul "home" si "power" in acelasi timp, tine-le apasate cateva secunde, poti sa iei degetul de pe butonul power dar continua sa tii pe celalalt, ar trebui sa iti apara un meniu pe ecran (fastboot, recovery, clear storage, etc) navigheaza in meniu cu butoanele de volum si alege clear storage, apasa pe butonul de aprins pentru a selecta asta. dupa aia asteapta pana se restarteaza telefonul si ar trebui sa fie totul in regula. uite si un link cu pasii astia http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-gio-s5660-hard-reset.html
Ce ai spus tu aici ii sterge tot de pe card si din telefon, el vrea doar sa; si afle codul, nu da raspunsuri eronate.
Nu sterge nimic de pe card... si daca a spus ca a schimbat parola nu vad ce metoda ar avea sa o afle. la telefoanele astea nu merg metodele cu coduri secrete, etc
Intra in recovery - da-i wipe data ( o sa stearga toate setarile facute la telefon de cand a fost instalat softul) cauta pe google xda forum pentru tel tau si o sa gasesti acolo la development tot ce tine de soft. sper sa te ajute
1.Nu ma pricep prea bine
2.Cum dracu intru in recovery
3.Sunt la tara) si de abia am semnal)(in caz de trebuie downloadat ceva)
4.Am intrat pe xda forum si m-am pierdut complet
Poate poti fi putin mai explicit... oricum vb maine sper sa gasesc un rasp folositor ceau
Hi,incearca codul asta 00000000 este codul de la toate Samsung; urile, sper sa mearga, daca nu merge iti mai dau unul.bafta
Te duci la operator si ii ceri sa-ti dea parola dupa ce dovedesti k esti proprietarul
ANNAx44 întreabă:
Muntean_Aurel_1974 întreabă: