| CoZoMy a întrebat:

Mi s-a stricat acum o saptamana calculatorul si l-am dus la reparat si aia mi-au bagat o placa de 98 mb sad Vreau sa imi cumpar o placa video de 256 sau 512 mb si nu stiu dupa ce criterii sa o iau.

10 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Depinde la ce folosesti pc-ul! Criteri?
Daca folosesti pc-ul pentru gaming, optezi pentru o placa video nVIDIA gtx 430!
Daca nu vrei pentru jocuri, iti ajunge o placa video geforce 9400 gt.
Dar inainte de toate, verfica daca ai sursa adecvata.Iti trebuie o sursa de 450w(reali)asta daca optezi pentru placa video gtx430!

| jhonny999 a răspuns:

Ce Placa de Baza Folosesti, Placa video se alege in raport cu PB, cit suporta Placa de Baza.ce slot pentru placa video are. AGP/PCI.

| jhonny999 a răspuns:

Start run[executare] scrii in caseta de run comada dxdiag si press ok, iti va afisa date despre componentele hardware, notezi seria Placia de Baza, Ram, Procesor, si puterea sursei de alimentare, de obicei la sisteme mai slabe adaugarea de componente hardware implica si inlocuirea sursei de alimentare.

| tteo92 a răspuns:

Buna!
Trebuie sa stii doar ce slot are placa ta de acum (agp sau pci).
Dar bineinteles, asta in fuctie si de sursa care o detii.
Bafta!

| maryusmono a răspuns:

Ce buget ai?

| Psychic a răspuns:

Pai aia care ti-au dat placa de 98 DE MB nu ti-au dat garantie? Te duci la ei, le-o dai inapoi si ceri alta + achiti diferenta. Daca nu, scoti placa de 98( sau o iei pe aia veche sa o arati) si te duci si cauti magazine sa faci upgrade la placa(eventual o dai la sh pe a ta dupa ce rezolvi). Criterii: 1- 256 sau 512 de un anumit fel daca joci jocuri care necesita resurse(deci esti "gamer")
2- daca nu esti gamer si nu folosesti softuri care sa necesite multi MB la placa, nu te agita, cred ca si una de 128 e buna.Dar diferenta 98-128 nu e prea mare, asa ca, tu hotarasti in functie si de buget.Bafta!

| CoZoMy explică:

Eu vreau pentru jocuri si vreau sa stiu daca trebuie sa iau dupa ce ddr am sau alte chestii

| tteo92 a răspuns (pentru CoZoMy):

Eu ti-am zis ca trebuie sa stii slotul placii care il ai acum. si daca vrei pentru jocuri ai nevoie de un ddr5 de 1Gb, dar daca ai un procesor bun, merge si un ddr3 de 1gb.
Ce ram, procesor si sursa ai acum?

| CoZoMy explică:

Am 480 mb RAM, procesor Intel Celeron 2.53 GHz si slot pentru placa video am si de PCI si de AGP integrated si sursa nu stiu

| CoZoMy explică (pentru CoZoMy):

Placa de baza se numeste Phoenix - AwardBIOS v6. 00PG si e de 480 mb RAM