Placa video neinstalata, cauta 3dchip sau drivereasy, cel mai probabil asta ti se intampla tie.
1. Verifica placa video, daca ventilatorul se invarte normal si nu este umplut cu praf, precum si temperatura GPU daca nu a crescut peste 80 grade
2. Sterge si re-instaleaza driverele video, luate de pe site-ul producatorului placii video
3. Schimba placa video cu alta
4. Re-instaleaza windows-ul, cu driverele din fabrica.
Cumpara un ssd pentru el, unu de ala mic de 120 de gb, placi video se gasesc mai bune si pentru pc tau
Ai dezinstalat/ curatat registrii cu CCleaner / reinstalat driverul video?
Daca ai ultima versiune de driver instalata corect, poate fi placa video defecta.
Windows 7 Ultimate 64 bit, stiu, e cam vechi deja.
Nu e vechi, atat timp cat e functional si raspunde nevoilor tale. :)
Eu am Xp si sunt multumit (pana acum). :D
Incearca sa reduci, doar ca proba, aspectul vizual al sistemului de operare sau sa alegi optiunile cele mai bune pentru performanta. Iata setarile necesare:
https://www.youtube.com/watch?v=qKulW9yenC0
Nu are importanta cat de vechi e win 7, are importanta partea hardware, daca ai ssd si xp zboara
Poatr prooblema vine de la sistemul de operare, încearcăl să-l reinstalezi cu opțiunea de a numai instala atâtea upgradări care fac pc-ul să meargă atât de greu.
Poate problema vine de la sistemul de operare, încearcăl să-l reinstalezi cu opțiunea de a numai instala atâtea upgradări care fac pc-ul să meargă atât de greu.
Auraaaaaaaasssssssss întreabă: