| deuceD a întrebat:

Salut, nu am uncalculator prea grozav, l-am cumparat in 2007

Procesor: AMD Sempron Processor 3000+ app 1, 8 GHZ
Placa video:Asus extreme ax550 series 512 mb
Hard: 160 gb
Memorie ram: 1 GB

Am 2 probleme cu el: 1)Coolerele fac urat de abia poti sta in camera de ellaughing Cel din sursa face calcualtorul sa vibreze, cel de pe procesor face urat dar nu asa rau, si cel mai mic cel de pe placa video face cel mai urat nu poti sta de el.
2) A doua problema e ca de o vreme parca stagneaza 2-3 secunde cand dau o comanda, e ca un fel de lag. O reinstalare a sistemului de operare nu cred ca este necesara deoarece l-am reinstalat acum 2 luni un windows. Nu i-am dat sa duca ceva greu Windows xp professional sp2 2002 version.

Ce imi recomandati sa fac? As vrea sa iau niste coolere, 1 sursa, si un procesor mai bun. Nu stiu care e chestia cu compatibilitatea intre componentele hardware.Cine imi recomanda o solutie si o estimare de pret ca sa imi mai reimprospatez calculatorul. Si in privinta stagnari, a lagg-ului ce sa fac? Am scanat cu malwarebytes si acum Driver robot se ocupa de uptade-ul driverelor.Astept pareri. Mersi anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de unde am cumparat procesor mi-au dat si cooler e in jur de 70ron o sursa de 450w 60ron si ventilatorul pentru cardul video e in jur de 20ron eu am cumparat amd sempron 3200+ daca vrei sa iei mai mare pretul crestewinking

3 răspunsuri:
| eucumine010 a răspuns:

Curata-l de praf, schimba pasta termica.

| KodrutZ a răspuns:

Schimba tot. Calculatorul tau deja era low-end cind l-ai luat, acum e piesa de muzeu. Evident ca poti apela si la versiunea de buget care e curatarea de praf, schimbarea 1-2 coolere, adaugarea unei surse de incredere si silentioase (nu pocnitori de 50-70 RON...).

| boogdan91 a răspuns:

E din cauza prafului acumulat pe coolere. Desfa-le pe toate, curata praful de pe ele si vezi ca pe mijloc au o gaura mica, baga acolo putin ulei cu seringa. Daca problema persista(zgomot, vibratii) inseamna ca ai niste condensatori umflati, si trebuie sa schimbi sursa. Am avut aceiasi problema si pana la urma a trebuit sa schimb sursa. Bafta!