| iAlex26 a întrebat:

Salut, nu stiu daca am pus intrebarea in categoria corecta, da mna asta e. As vrea sa stiu de unde cumparati voi smartphone-uri pentru ca tot am vazut multe site-uri si nu stiu care sunt de incredere si care nu. De ex as vrea sa imi achizitionez un poco f6 521gb/12gb ram dar pe eMAG e 2.200 lei si nu prea am cum sa depasesc 2000 lei si am nevoie de ajutor.

2 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Eu intodeauna imi cumpar de la altex. Insa nu stiu ce sa zic despre poco phone. Au un softwere oribil si in plus iti apar recalame dupa un timp chiar daca le dezactivezi. Patchurile de siguranta le primesti decat un an de zile. Sincer eu as alege doar Motorola sau Samsung. Am avut un Motorola g 54 power de care am fost extrem de multumit, am ramas uimit de faptul ca se misca mai bine decat fostul meu poco f3. Desi pe hartie acel poco era net superior. A trebuit sa las telefonul mamei mele si chiar luna trecuta a primit patch de securitate. Are un sistem de operare aproape stock si de aia este asa de fiabil. Mi-am luat Samsung xcover 7 la un pret excelent. Este rugged si ii pot schimba bateria singur si este si rezistent la apa. Are garantat 4 ani de softwere update si 5 ani de security patch. Eu m-as gandi de 2x inainte sa imi cumpar xiaomi. Stiu ca te atrage procesorul si nr de rami si pretul ceva mai accesibil fata de competitie, dar pe termen lung, nu cred ca merita.

| iAlex26 explică (pentru Cinic):

Eu am avut redmi note 8 pro si nu am avut probleme cu el dar pana la urma l-am scapat si nu mai merge portul de incarcare mi-am luat redmi note 12 anul trecut in noiembrie la 7 mil doar ca acum se cam blocheaza de cand am facut update la harmony os acum am mai gasit oneplus nord 3 dar am vazut ca are probleme cu throttling