| SwagAlicious a întrebat:

Salut, numele meu este Valentin si vreau si eu sa imi reinstalez windows-ul (7, 64 bit ). Problema este ca prima oara am vrut sa-l iau de pe un site cu invitatie ( nu dau nume ca nu am voie ) dar nu gasesc persoane. Apoi m-am gandit sa ma duc sa imi vad product id din system and security > system. Il vad si ma duc la Microsoft pe site ca sa imi instalez windows 7 zice ca trebuie un cod de 25 de caractere... cand il pun sunt 20. Id este de formatul asta : OOOOO-OOO-OOOOOOO-OOOOO
( este de la genuine ). Ce sa fac pentru ca vreau sa imi reinstalez windows si ca sa fac asta imi trebuie stik bootabil si nu am cum fara windows... plz help!

7 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Ai un laptop ce vine cu windows 7 preinstalat de catre fabricant?
In acest caz spune ce marca e laptop. Ar trebui sa ai o partitie recovery.

| SwagAlicious explică (pentru gelu1970):

Am un pc cu windows pe 64 bit. Cand am primit pc-ul windows-ul era preinstalat cel putin cred.

| gelu1970 a răspuns (pentru SwagAlicious):

Ce marca e? Spui ca are eticheta cu key de la licenta. Deci tind sa cred ca ai partitie recovery. Ai teamviewer?
Daca vrei pot sa ma uit si in cazul in cate ai partitia respectiva o poti trece pe dvd sau eventual pe un stick.

Ai discord?

Ai discord? daca da hai sa vorbim.

| gelu1970 a răspuns (pentru SwagAlicious):

Nu am diacord, Facebook, twiter, Instagram. Nu foloaesc.
Ca nu ai incredere ca cineva sa intre cu team la tine in pc...ok. te inteleg.
Windows 7 iti dau eu, insa daca ai intr-adevar o licenta reala instalata, e o prostie sa o stergi si sa instalezi alta copie.
Intelegi?
De aceea am intrebat de team.