Au fost preluati de Orange din cate stiu eu, oricum nu dau atentie pentru ca mi se rupe, eu am Digi si dau 9 (noua) lei pe luna
REAL DUDE
https://www.digi.ro/servicii/telefonie-mobila/abonamente
2eu pe luna cu TOT CU tevea...AAA
eu nu am nevoie de mai mult, dar cu 5eu cu TOT CU tevea...AAA ai nelimitat
gigi rupe mufa la concurenta;)
Suna tu la ei din proprie initiativa si descrie ce ti s-a intamplat.
Vezi daca isi asuma si ei ceea ce ti-a zis "colegul" lor.
Pute, nu de alta.
Salut,sunt in tema, te pot lamuri.
Telekom servicii fixe a fost preluat de Orange. Servicile mobile Telekom daca ai avut abonamente de mobil separate de serviciile fixe raman in continuare la telekom mobile.Din cate stiu tranzitia Orange-Telekom divizia de servicii fixe nu s-a facut total si iti recomand sa iei anumite actiuni rapide pana procesul de preluare nu devine definitiv.De ce? Pai daca iti faci cerere de retentie acum inca mai poate sa iti diminueze din valoare abonamentelor fixe(, odata ce tranzactia de finalizeaza in totalitate Orange nu mai ofera astfel de oferte!).De exemplu internetul fix poate fi redus la 15 lei, tv m poate fi redus la 20, telefon fix la 1 euro sau 2 adica daca faci un total fara telefon fix platesti 35 bomba si pe viata.Ca sa intelegi uite cele doua situri:https://www.orange.ro/ si https://fix.orange.ro/ tu aparti inca de al doilea site. Poti sa apelezi la instalare fara a face reziliere si exista oferta de 30 lei doar ca ei nu spun:)))) si beneficiezi de fibra de 1000 in comparatie cu digi care cere 40 lei pentru fibra de 1000.P.S.Recomand SA ACHIZITIONATI SERVICII FIXE SEPARATE, SUNT MAI IEFTINE DECAT IN PACHET IN CAZUL TELEKOM SERVICII FIXE.Atentie nu discut de compania Orange doar de telekom servicii fixe care are aceeasi politica ca atunci cand apartinea de firma mama Telekom.
Nu are nici o treaba cu Vodafone, probabil a fost un bun vanzator si te-a mintit.Nu semna nimic, nu instala nimic!
Salut.
Eu am lucrat la Orange acum 4 luni si in perioada aceea se astepta inca cumpararea companiei Teleckom. Orange detine acum compania Telekom in totalitate, inclusiv cablurile de pe stalp.
Ca fost angajat la Orange, te sfatuiesc, daca vrei sa iti faci abonament fara sa cumperi telefoane sau alte chestii de la ei cu modificare de abonamente intre timp si alte minuni. In rest, daca comentezi prea mult...iti inchid telefonul in nas.
Cam asta e situatia la care sa te astepti.
In continuare iti recomand sa mergi pe RCS la televiziune si internet. La internet e mai bine ca la Teleckom dar mai rau ca la Orange, iar la televiziune mai bine la RCS decat la Orange si Teleckom.
Daca doresti sa mergi cu Orange, accepta sa-ti vina instalatorii pentru noul echipament. Daca nu, refuza instalarea si du-te personal la compania pe care ti o doresti (digi sau care vrei) de acolo se ocupa ei de toate
Eu vreau cea mai ieftin abonament
Orcum folosesc decât în casă ca nu am semnal la telefon la date mobile
Cel mai bine e la digi, au acoperire mai multă decât la Orange cu semnalul la telefoane și restul. Prețul e aproape la fel sau chiar mai puțin, depinde cum te aburesc cei de acolo.
Îți recomand sa consulți un pliant din magazinul lor și sa le spui sa ti l explice înainte sa iei o hotărâre. La realizarea contractului le spui ca vrei un contract detaliat (acolo vezi fiecare punct din cei 2 ani).
ClaudiuTicu întreabă:
anonim_4396 întreabă: