| Alex22C a întrebat:

Salut! Păreri despre un laptop HP cu procesor I3, frecventa nominală 1, 2 GHz și 8gb RAM? Mulțumesc.

9 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Naspa rau! Nu merita mai mult de 300 lei! In jocuri nu va merge dar e bun pentru muzica, filme, Facebook, Youtube etc!

| NLS a răspuns:

Ce pret are, si ce procesor?

(modelul exact, i3 cu 1. 2GHz sunt multe pe piata, dar nu e acelasi lucru sa fie din 2013 sau din anul asta. Deasemenea, e foarte important daca are 2, 4 sau 6 nuclee)

Ce doresti sa faci cu el? Ce programe mai aparte trebuie sa folosesti?

Este cumva modelul i3-1005G1? Daca da, uita de i3, si ia acest laptop, este mai bun

https://www.pcgarage.ro/......dos-black/

Sau spune ce buget ai, poate se poate mai bine de atat.

| Alex22C explică (pentru NLS):

Modelul procesorului este acela.
Vreau să îl folosesc mai mult în scopuri educaționale,zoom,office, citit, net, YouTube, filme, și foarte rar jocuri. Are doua nuclee și frecvența turbo de 3, 4 GHz.Actualmente am un laptop Asus cu Intel celeron N3350 și nu mai funcționează ok pe acele aplicații de mai sus, răspunde cu greu la comenzi, se blochează etc. Și vreau să achiziționez un laptop nou dar nu știu de care.

| trophin a răspuns (pentru Alex22C):

E bun pentru ceea ce vrei sa faci. Asa ca numai lua în seama ce specificații tehnice cer alții. De aia am scris office. Eu am i5 160 211 GHz, 8 g și îl folosesc la ceea ce ai specificat, e mititel, subțire, ma enervează când trebuie deschis happy

| Frank51 a răspuns (pentru NLS):

De când există i3 cu 6 nuclee că vreau și eu?

| NLS a răspuns (pentru Alex22C):

1005G1 ofera performanta aproximativ dubla fata de ce ai avut (mai putin in jocuri, acolo nu se va schimba nimic).

Insa in 2500 RON, exista variante MULT mai bune.
Credeam ca e vorba despre 1300 RON cel mult.

Acesta e cu 35-40% mai performant decat 1005G1, are grafica mai performanta (daca tot zici ca doresti si jocuri, Intel sta foarte prost la grafica integrata, chiar si daca vorbim despre noile Iris Xe) si costa mai putin.
Ecranul este mai mare si are rezolutie FullHD.
SSD de 512GB.
Din cate am citit pe net, are 2 sloturi de RAM,
deci se poate extinde pe viitor memoria (lucru extrem de important).

https://www.pcgarage.ro/......os-silver/

| Brizbriz a răspuns:

1.2GHz... nici ca tableta nu e bun, iar 8G ram sunt DEGEABA

| trophin a răspuns:

Office...

| Alex22C explică:

Https://altex.ro/......AP1F3Q5EA/ Acesta este exact modelul cu specificațiile exacte, păreri?