| TwiSt1997 a întrebat:

Salut.Pareri.Sa-mi iau http://www.pcgarage.ro/procesoare/intel/pentium-dual-cor e-g3240-31ghz-box/ cu r7 250x, sau sa iau amd 5800k sau 6790k(depinde cati bani voi avea). Daca iau r250x cu procesorul ala, stiu ca procesorul ma va trage in jos si voi avea aproximatix cam aceeasi performanta ca si apu-ul.Ma gandeam sa-mi iau unul din apu, care nu e extraordinar, dar nici foarte slab, urmand ca anul viitor sa iau un r260 sau depinde ce va mai aparea.Nu cred ca va fi mare diferenta intre cele doua "sisteme" si cred ca merita sa astept, descurcandu-ma cu integrata, care e bunicica.

5 răspunsuri:
| SouLIce a răspuns:

Un g3240 nu trage in jos r7 250x
Deci eu zic sa mergi pe platforma Intel iti ofera posibiliatate de upgrade mult mai mare decat amd

| TwiSt1997 explică (pentru SouLIce):

Pai faza e ca nu fac upgradelaughingTin sistemul cam 3 ani, dupa daca m-oi duce la facultate iau un laptop de gaming...deci ce zici?

| SouLIce a răspuns:

Tu vrei sa iei acum r7 250x si dupa vrei sa iei un 260 care este aproximativ egal cu 250x, nu are rost sa faci treaba asta...
Este alegerea ta, daca vrei ia 6790k este ok si acest apu, dar nu se compara cu o placa video dedicata

| TwiSt1997 explică (pentru SouLIce):

Nu neaparat 260, ceva pe la 400 lei, depinde si ce placi vor mai iesi.Stiu ca 250x e buna, dar procesorul ala e slabut, mai ales ca jocurile se bazeaza din ce in ce mai mult pe multi-core.

| TwiSt1997 explică (pentru TwiSt1997):

Si am zis, integrata e provizorie, voi lua o dedicata.