| ROTazu a întrebat:

Salut pasionati IT. Ei bine si eu sunt un pasionat IT, am o intrebare insa care ma cam agita. Daca voi stiti mai bine spuneti-mi care este diferenta intre "nVidia gtx 780TI" cu pretul 3000LEI si "Asus nVidia gtx 780TI" cu pretul 3200LEI. Adica se stie ca pretul ofera calitatea de cele mai multe ori, dar in cazul acesta nu cred ca se aplica. Adica sunt tot acele produse, parerea mea este ca cea care are "Asus" este compatibila cu procesoarele AMD cum e cea fara Asus cu INTEL. Intel >= nVidia. Va rog spuneti-mi tot ce stiti despre ea si sa fie cat se poate de concret sau adevarat. DAU FUNDA!

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Pentru inceput, dafac?
Nu are nici o treaba Asus cu Amd sau ce prostii ai scris tu acolo mai sus.
Difera racirea, aspectul, asta difera la ele. Sunt compatibile 100% cu atat cu Intel, cat si cu Amd ambele. Si nu, nu exista ca o sa mearga mai bine una fata de cealalta decat daca una e ceva mai sus tactata.

| DeyCj a răspuns:

Practic plăteşti barandul si design-ul.Asta face diferenţa de preţ.cum la gamele de consum low- end Intel plăteşti cam 30-40% stiker-ul cu Intel, aşa e şi aici.Brandul trebuie plătt.Aşa e modelul(prost). Succes

Răspuns utilizator avertizat