Deci, ca sa inteleg:
tu ai facut progres pe un cont care nu e al tau, si pe care nu poti sa il verifici
la aia de la care l-ai primit pe YT nu ai incercat sa vorbesti sa iti verifice contul? (nici macar nu vreau sa incep cu faptul ca, ala nu e giveaway daca pot sa iti ia contul inapoi, oricand vor ei, fiind inregistrat pe mail-ul lor)
insa intrebarea cea mai naspa e alta: DE CE te astepti tu, ca dupa ce te deloginezi din contul ala INCA SA MAI AI PROGRESUL PE CARE L-AI AVUT PE **CONTUL ALA**?!?
pentru ca din cate am inteles Origin are progres pe cont, NU PE DEVICE, (ai progres 75% ti se strica PS4, pana se repara, instalezi Origin pe calculator, intrii cu acelasi cont si progresul e tot 75% chiar daca nu ai jucat niciodata pe PC)
cu alte cuvinte daca te deloginezi, PIERZI TOT PROGRESUL!
Nu bro.Sunt logat pe xbox pe fortnite cu un cont castigat dar e un cont de pe generatoare.Ala nu e contul unde am eu progres.Contul meu e altul si asta incerc sa fac.Sa ma loghezi inapoi cu contul meu.Si ca sa ma deloghez de pe contul acela castigat trebuie sa fie mailul verificat dar nu stie nimeni a cui e mailul, nu imi pasa daca pierd contul ala de la giveaway. Vreau doar sa ma loghez cu contul meu, si nu stiu cum.
Imi dai te rog discordul tau sa vb acolo?