| HardCore7750 a întrebat:

Salut, pentru cei ce se joaca Top Eleven pe facebook, voi ce metode aveti sa cumparati jucatori mai usor, sau sa faceti jetoane mai multe? am vazut pe alti care au 200-300?
PS. eu sunt nivelul 6

Răspuns Câştigător
| Adrian43 a răspuns:

Ca sa cumperi jucatori fara sa consumi multe tokenuri la licitatii cand mai licitezi cu cineva in runda eliminatorie tu in runda unu liciteaza primul si dupa va licita el si cand va incepe runda 2 lui ii va aparea ca nu este calificat in runda urmatoare dar momentan castiga si el nu va mai licita ca crede ca castiga iar atunci tu vei licita in secunda 1 sau 2 si vei castiga BAFTAwinking funda!

| HardCore7750 explică (pentru Adrian43):

Nu am inteles nimic, explica te rog mai detaliat
O zi buna

| Adrian43 a răspuns (pentru HardCore7750):

DECI u cand licitezi cu cineva
si incepe runda eliminatorie unu
liciteaza u primul si el dupa tine
si cand runda eliminatorie 2 va incepe
nu licita imediat
atunci nici el nu va licita pentru ca lui va aparea ca NU ESTE CALIFICAT INN RUNDA URMATOARE DAR MOMENTAN CASTIGA
si atunci u vei licita in sec. 1sau2 si vei castiga cu maxim trei tokenuri pentru jucator. sper ca te-am ajutat BAFTA!

Am inteles, si daca is mai multi jucatori cum fac?
Toate cele bune

| Adrian43 a răspuns (pentru HardCore7750):

Jucatori de top eleven sau jucatori pe care ii licitezi?

Jucatori de top

8 răspunsuri:
| winer98 a răspuns:

Ca metode invitii prieteni de ai tai dac ai ai vreo 200 prieteni si joaca poti face cam vreo 300 token sau descarci aplicatii android sau Ios ori nu mai cumperi jucatori si strangi tokeni. Funda?

| Ularu_Florin_1998 a răspuns:

Licitezi pe un jucator in secunda 2 sau 1

| fanatik20md a răspuns:

Cind licitezi liciteaza prima data prin secunda 7 ca sa dovedeasca sa puie si cineva inaintea taapoi nu mai licitezi ninic pina in sec 1-2 la runda eliminatorie si cind trece secundameru la secunda 1 liciteaza ca celalalt nu o sa mai dovedeasca sa liciteze