Da, praful ingreuneaza racirea PC-ului deci se incalzeste si afecteaza mult performanta
Toate cele bune
Da, odata ce este prea mult praf componentele nu isi mai fac corespunzator racirea ducand la arderea lor. Procesorul isi poate pierde de asemenea din viteaza, abosult nici o componenta nu mai lucreaza in parametrii ei.
Normal ca da! Curata-l frecvent.Mai ales la cooler.Scoate placutele de RAM si curata pinii auriti si baga-i la loc.Gen odata pe luna.
Cu siguranta. Odata ce pc-ul este plin de praf, coolerele nu isi mai fac treaba cum trebuie, deci temperatura placilor creste si nu mai dau randamentul maxim. Este recomandata o curatare o data la 2 3 4 luni, in functie de cum utilizezi calculatorul
Multumesc mult pentru raspunsuri eu nu l-am curatat nicioadata, ma si miram pana acum AC4 mergeam perfect si acum am un lag... Oricum va multumesc mult
Normal.Praful adunat in timp nu face racirea asa eficienta si duce la supraincalzirea procesorului, unui procesor cu temperatura mare ii este mult afectata performanta fata de a unui procesor care este racit bine.Bafta!
Emanuel_Duma_1996 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Amagas întreabă: