Mai pune 512 MB RAM sa poti sa-l si utilizezi, nu doar sa-l instalezi.
N-ai sanse la jocuri(chiar si ceva mai vechi) cu doar 512 mb.
Minim 1 GB RAM!
@Z8
Cea mai stupida afirmatie(nu e prima data cand o aud) ai dat-o despre Windows Vista. Windows 7 e 99% Windows Vista. Aceeasi Mărie cu altă pălărie. La fel a fost cu Windows 2000 si XP(care 99% Win2000) cum e acum cu Vista si 7. Si n-a zis nimeni ca Windows 2000 a fost o porcarie(poate "n00bii"). Microsoft a lansat de-a lungul timpului si niste sisteme de operare de tranzitie precum Windows 2000, Me, Vista care sa acomodeze utilizatorii si cu un nou hardware, noi concepte, programe/facilitati. Daca ar fi sa reducem drastic din familia sistemelor de operare Windows ar ramane doar Windows 95 sau 98, Windows XP si Windows 7. Deocamdata... poate in viitor voi/vom privi altfel. De versiunile sub 95 nu vreau sa pomenesc, pentru. ca 95 a facut primul mare pas.
Draga alexxx, eu ma duc sa ma spanzur, dar tu du-te si arunca-te de la etaj sau arunca-te in fata unui autobuz. Eu nu vorbeam doar de interfata(Aero) sistemului de operare. Te poti convinge pe Wikipedia ca am dreptate(asta daca vrei sa te convingi). Citeste la Features new to Windows 7 sau Development of Windows 7. Pune mana si informeaza-te, nu face pe "ratoiul" cu mine! Ti-am mai zis pe privat ceva si apropo in caz ca nu stii cine e Bill Gates sau Steve Ballmer --pai -->Google it sau gasesti numaidecat pe Wikipedia.
Bai ``aero`` nu vorbi numa sa te afli ca cic windows 7 ee 99% vista pentru ca are interfata la fel? vai de capu tau ma du-te si te spanzura
Nu poti, iti trebuie minim 1 GB ram. Cand o sa ai un gb ram, baga-ti windows 7, deoarece windows vista este recunoscut ca cea mai mare porcarie pe care a scos-o microsoftul ( d-aia au si scos windows 7 atat de repede dupa vista ).