| alex2009 a întrebat:

Salut pot instala Windows Vista sau Windows 7 pe pc-ul meu daca arata cam asa: intel (R) pentium(R) 4 CPU 3.00 GHZ
3.00 GHZ. 512 MB of RAM? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Mai pune 512 MB RAMbig grin sa poti sa-l si utilizezi, nu doar sa-l instalezi.
N-ai sanse la jocuri(chiar si ceva mai vechi) cu doar 512 mb.
Minim 1 GB RAM!

@Z8

Cea mai stupida afirmatie(nu e prima data cand o aud) ai dat-o despre Windows Vista. Windows 7 e 99% Windows Vista. Aceeasi Mărie cu altă pălărie. La fel a fost cu Windows 2000 si XP(care 99% Win2000) cum e acum cu Vista si 7. Si n-a zis nimeni ca Windows 2000 a fost o porcarie(poate "n00bii"). Microsoft a lansat de-a lungul timpului si niste sisteme de operare de tranzitie precum Windows 2000, Me, Vista care sa acomodeze utilizatorii si cu un nou hardware, noi concepte, programe/facilitati. Daca ar fi sa reducem drastic din familia sistemelor de operare Windows ar ramane doar Windows 95 sau 98, Windows XP si Windows 7. Deocamdata... poate in viitor voi/vom privi altfel. De versiunile sub 95 nu vreau sa pomenesc, pentru. ca 95 a facut primul mare pas.

5 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Draga alexxx, eu ma duc sa ma spanzur, dar tu du-te si arunca-te de la etaj sau arunca-te in fata unui autobuzlaughing. Eu nu vorbeam doar de interfata(Aero) sistemului de operare. Te poti convinge pe Wikipedia ca am dreptate(asta daca vrei sa te convingi). Citeste la Features new to Windows 7 sau Development of Windows 7. Pune mana si informeaza-te, nu face pe "ratoiul" cu mine! Ti-am mai zis pe privat ceva si apropo in caz ca nu stii cine e Bill Gates sau Steve Ballmer --pai -->Google itbig grin sau gasesti numaidecat pe Wikipedia.

| alexxx a răspuns:

Bai ``aero`` nu vorbi numa sa te afli ca cic windows 7 ee 99% vistarolling on the floor pentru ca are interfata la fel?laughingoh go on vai de capu tau ma du-te si te spanzuralaughing

| Altu a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa instalezi XP, iti va merge mult mai repede la 512 ram.

| z8 a răspuns:

Nu poti, iti trebuie minim 1 GB ram. Cand o sa ai un gb ram, baga-ti windows 7, deoarece windows vista este recunoscut ca cea mai mare porcarie pe care a scos-o microsoftul ( d-aia au si scos windows 7 atat de repede dupa vista ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate ce tampit a facut acel calculator? cel care l-a facut daca asa l-ai cumparat e cel mai tampit om cum a ajuns el acolo?
cum sa pui 3GHZ procesor si 512 ram? la ce e acolo trebuia cam minim 2GB si placa de 256