Eu stiam ca apa se bea de cate ori simti nevoia, nu este nevoie de o aplicatie care sa iti zica acest lucru, pentru ca depinde de fiecare cat si de anotimp, de ex. vara ti se face mult mai des sete decat iarna, apoi persoanele care iau anumite medicamente care le fac sete (Da exista medicamente care fac asta), apoi persoanele care fac efort si /sau sala iarasi beau mai des apa mai ales in timpul antrenamentului. De ce ai avea nevoie de o aplicatie sa iti zica asa ceva? mi se pare aiurea, bine ca nu cauti o aplicatie care sa iti zica cat de des trebuie sa urinezi!
Nu-i nevoie de aplicatie pentru atat lucru, dimpotriva, chiar nu ajuta cu nimic aplicatia.
Iei 1 sticla de plastic de 1 litru si o umpli ochi cu apa, si bei din ea toata ziua, in felul asta stii cat ai baut.
Evident, mergi cu sticla dupa tine, peste tot.
Aplicatia aia nu ajuta cu nimic, daca atunci cand iti aduce aminte bei doar 1 inghititura, iar la sfarsit de zi, abia ai baut 200 ml, cand corect este sa bei 1-2 litri de apa, pe zi.
Mersi de raspuns.
Da la mine lângă pat mereu stă o sticlă de apă cu un mesaj
,, Bea-mă" și ajută mereu o beau.
Pe mine ma ajuta o astfel de aplicatie si o folosesc de mai bine de un an. Pentru ca e printre putinele notificari utile
Nu stiu, eu folosesc aplicatia IFTTT care imi aminteste din ora in ora sa beau apa.
SmartyPants întreabă: