| icsbooy a întrebat:

Salut prieteni. am un hdd extern de laptop de 300 gb montat intr-un rack, deci am facut un "hdd extern". am multe chestii personale pe el care vreau sa le recuperez, multe le-as putea lua iar de pe net daca as vedea macar ce am in el. fiind un hdd intern de la alt laptop are 2 partitii (c-windows si d-media si inca una mica "system reserved" parca). c si partitia lui rezervata sunt ok, pot intra in ele, d-media cu fisierele mele nu pot intra deoarece trebuie neaparat formatat, alta solutie nu am. nu am umbllat, nu am formatat, sters nimic, nici nu am incercat ceva ci doar am incercat sa ma documentez ce as putea face. ce sanse sunt sa recuperez macar cateva fisiere din el? sau daca se poate... apoi sunt dispus sa il formatez din nou sa fac o singura partitie ca pe un hdd extern de stocare, nu hdd intern cu windows instalat asa cum e acum... va rog ajutati-ma cumva happy

1 răspuns:
| KanezuY a răspuns:

Nu recomand sa faci asa ceva ca poti strica laptopul. Foloseste HDD extern doar pentru stocat date/fisiere/fotografii.