| lili24 a întrebat:

Salut prieteni, care ma ajuta sa imi spuna de unde sa iau un cod HTML care imi afiseaza persoanele interesate (adica ceva de genul persoane interesate ca pe blogspot)Thanks, pup you all.

2 răspunsuri:
| antonemarian a răspuns:

Nu stiu daca gasesti gata facut. Parerea mea daca le ai cu html si php, uite-te in codu sursa, si vezi ce vezi acolo. Dupa care cauta site-uri cu tutoriale. uite unu aici: www.w3schools.com. Sunt ai multe. Ca adevaru ca nu prea inteleg."Persoanele interesate"? De ce anume? cand vad ceva sa dea un click si sa mearga acolo...sau sa le bage intr-o baza de date? daca e ceva da-mi un add la id antone_marian si dac stiu te ajut...

| antonemarian a răspuns:

Nu stiu daca gasesti gata facut. Parerea mea daca le ai cu html si php, uite-te in codu sursa, si vezi ce vezi acolo. Dupa care cauta site-uri cu tutoriale. uite unu aici: www.w3schools.com. Sunt ai multe. Ca adevaru ca nu prea inteleg."Persoanele interesate"? De ce anume? cand vad ceva sa dea un click si sa mearga acolo...sau sa le bage intr-o baza de date? daca e ceva da-mi un add la id antone_marian si daca stiu te ajut...