| VladGH a întrebat:

Salut prieteni, cine poate sa imi gaseasca driverul potrivit pentru aceasta placa video: nVIDIA GeForce FX Go5200 32M/64M. Caut de o gramada de timp si nu mai gasesc, am instalat o multime de drivere dar nu merge nici unul.

Răspuns Câştigător
| VladGH explică (pentru Azµre):

Multumesc pentru efort.winking Deja am gasit.

| Azµre a răspuns (pentru VladGH):

N-ai pentru ce, dacă aș fi știut și pentru ce windows îți trebuia știam unde să te îndrum happy
Să ai o zi frumoasă.

Pentru Windows XP aveam nevoie, cinstit am cautat o multime de timp, deja imi parea ca imi ies din minti happy. Toate driverele gasite imi spune ca nu sunt compatibile. OK, o zi frumoasa si tie. Altadata contez pe tine happy

| Azµre a răspuns (pentru VladGH):

Da este adevărat cei de la nVIDIA au renunțat la actualizarea driverelor pentru plăcile pe agp cum este și a ta, și de aici și problema găseai drivere dar nu erau compatibile singura variantă era să cauți un dirver forceware mai vechi gen 2005 și mergea fără probleme happy

Nu stiu nu prea am intrat in detalii, poate de asta nu intelegeam pricina. Doar am luat numele placii si cautam happy Chiar mi-a dat niste lincuri un utent de pe MyExpert.ro si tot fara rezultate. Asa ca am gasit singur dupa 2 zile laughing de cautare.

8 răspunsuri:
| Crapgg a răspuns:

Ma gasesti la a_cipryan69 @YM se rezolva...doar ca dureaza ceva happy

| VladGH explică (pentru Crapgg):

Asta este numele de la mess? Nu am inteles unde te gasesc.

| Crapgg a răspuns (pentru VladGH):

Da, id: a_cipryan69