anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut Prieteni TPU!
Mi-am făcut un folder wpi.
Support, Setup. exe, Setup.ini.
Mi-am adăugat câteva programe pentru Windows și în fereastra de prezentare mi-am adăugat și un playlist. Cum pot adăuga un button de stop play în această prezentare?
Mulțumesc frumos pentru un sfat!
O zi plăcută vă doresc.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai dat comanda pentru "executarea" fisierului de sunet, atunci trebuie sa dai alta comanda pentru oprirea lui - ceea ce nu se poate doar intr-o simpla comanda, ci intr-un obiect.
Din acest motiv ai nevoie de descrierea obiectului (player-ului).

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Incluzi un player, ca obiect.

| COSTEL43 a răspuns (pentru Bula):

Eu am vrut să adaug niște pictograme ca
Play. Stop. Folosesc Aimp ca player. Dar nu pot opri în prezentare wpi.

| Bula a răspuns (pentru COSTEL43):

Pai, uite-te la codurile de comenzi a player-ului.
Daca nu le ai, atunci cauta un alt player, documentat.

Scriptu e cam așa.
Image=support\img. bmp
cmd=support\start. wav
Dar aș vrea să creez o comandă pentru a putea opri muzica. Doar atât. În prezentare nu se deschide nici un player.

Nici nu poate sa se deschida.
Tu prin cele doua comenzi doar ii dai infatisarea unui obiect (img.bmp), iar comanda dai cu un fisier de sunet (?), nu cu unul executabil.
Cauta documentatia player-ului si procedeaza in consecinta, asa cum am scris anterior!

Oricum mulțumesc frumos pentru răspunsurile date. Când dau start la prezentarea wpi merge totul ok dar voiam să adaug un comand. bat să opresc
Muzica.

Abia acum am înțeles.
Am să încerc să scriu comanda playerului Aimp de exemplu și voi încerca cum spui tu.

Daca ai dat comanda pentru "executarea" fisierului de sunet, atunci trebuie sa dai alta comanda pentru oprirea lui - ceea ce nu se poate doar intr-o simpla comanda, ci intr-un obiect.
Din acest motiv ai nevoie de descrierea obiectului (player-ului).