anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Primul ce raspunde la intrebare are felicitarile mele, bineinteles, daca raspunde corect. Sa trecem la subiect. Am de aproximativ un an Telefonul Samsung Glaxy Pocket Neo S-5310, 512 MB RAM, 1, 89 GB memorie interna, Polonez, din 2013. Ma sacaie tare o chestie, de prin sfarsitul verii actuale, cand am inceput sa-mi pun jocuri pe telefon. Am observat o anomalie destul de ciudata. Pe telefonul asta cand merg jocuri ca Asphalt 8, Into The Dead si alte jocuri cu "Hight Qualty Graphics" ( Grafica de calitate inalta ), cand abea imi merg jocuri ca Duck Life... Unele jocuri merg, apoi peste cateva zile dau crash. Sa subliniez acum ce vreau sa zic: Am vazut pe net un rewiew si mergea Beach Buggy Blitz pe acelasi telefon...Acelasi model. Problema pe telefonul meu e ca atunci cand mi-am luat jocul mi-a aparut pe ecran ca telefonul meu nu are sistemul minim necesar. Acum, poate imi explica cineva anomalia, crash-urile, de ce nu merge jocul, si cei ce vor sa ma ajute mai multe sa-mi dea lista cu sistemul minim necesar de la Beach Buggy Blitz. Acesta este video-ul cu rewiew-ul: www.youtube.com/watch?v=SWpnlIhJBZ8. Daca nu merge link-ul sa-mi spuneti.

1 răspuns: