| ElenaSt2011 a întrebat:

Salut.

Puteti sa-mi scrieti va rog cum pot citi si derula mesajele vechi postate pe SKYPE cu mai bine de un an in urma?

Cand intru pe numele oricarui prieten din lista mea de SKYPE si vreau sa vad conversatiile cu acea persoana, in trecut imi arata decat conversatiile avute in urma cu o luna, 3 luni si 6 luni.

Dar, sunt mesaje importante avute cu o persoana din lista mea de SKYPE, care a avut loc cu peste un an in urma si la care nu am deloc acces.

Este foarte important pentru mine sa am acces la mesajele mai vechi, mai ales ca cineva din lista de prieteni mi-a trimis prin SKYPE 38 de pagini mici de caiet, scrise de mana care contin texte si mai ales cu traduceri ale propozitiilor din romana in germana si mi-a cerut sa i le corectez.

Nu doar ca i-am corectat greselile, dar i-am scris explicatii gramaticale foarte detaliate referitoare la greselile facute si i-am explicat si cum era corect.

I-am scris la final cat costa toata munca mea, facuta la cererea ei (totul mi-a luat mai bine de 9 ore), dar nu mi-a platit vreodata vreun leu, chiar mi-a scris ca o acuz pe nedrept.

Nu am fost inspirata atunci sa fac print screen pentru toate explicatiile gramaticale trimise de mine si nici sa salvez cele 38 de fisiere trimise de ea, in mai multe reprize pentru corectura.

Va rog sa-mi scrieti cum pot avea acces la toate acele dialoguri.

Am intrat pe SKYPE, dar la Search Messages, apare doar ultimul mesaj trimis mai recent persoanelor pe care le am in lista.

Mai apare in plus si sansa de a-mi contacta prietenii, folosind sistemul audio sau video.

Am accesat si Application Settings si Help support, dar degeaba. Nu apare raspunsul la problema mea, nici ceva asemanator cu ceea ce am intrebat aici.

M-am gandit sa apelez la Contact Skype Support, caci nu vad alta solutie pentru a avea acces la conversatiile mai vechi, dar cine stie cat timp va lua pana voi primi raspuns.

Daca v-ati confruntat cu probleme identice sau asemanatoare, va rog sa-mi scrieti.

Le multumesc aticipat tuturor celor care imi vor raspunde.

1 răspuns:
| dannyel86 a răspuns:

"Skype stores the chat history of your account locally or hard drive of the device being used.
If you no longer able to view the message from your end, it will no longer appear.
Please make sure that from your settings, your messages is set to be saved forever.
The only conversation that we can guarantee you reflect is the last 30 days of your conversation history as this is stored in the cloud, so you can access it when you're signed in to Skype on any device.
Thanks,

Rommell_C
Skype Community Moderator"

https://answers.microsoft.com/......5a036c77de