Du-l la un service, sa-ti mareasca memoria!
Ei vor pune 2 placute identice, corespunzatoare si regimului Dual Channel, iar din pret se va scadea ceea actuala.
Am înțeles, mulțumesc pentru raspuns dar întrebarea era alta!
Nu te complica!
Schimba toate placutele daca sunt 4 nu doar două, dar cel mai bine du l in service reparatii laptopuri calculatoare si cei de acolo au piese originale stiu cum sa le instaleze, tu daca desfaci laptopul il strici 100%, asa ca du l la ei si il fac ei plus ai si garantie la piese si la manoperă
No problem cu latentele, e un spanac de laptop totusi. La un desktop unde mai faci eventual si overclock, acolo conteaza.
Vrei să spui că e atât de complex să știi 2-3 chestii despre niște memorii încât doar unii oameni "au habar"?
On topic...
Sodimm înseamnă memorie pentru laptop și dimm înseamnă memorie pentru pc. Dacă nu au specificat sodimm dar în poză apare o memorie pentru laptop, în specificații este scris pentru laptop, stai fără griji că e de laptop. În privința latențelor, mă îndoiesc că vei simți vreo diferență.
Cu cat latenta e mai mare, (primul numar), acea memorie e mai usor recunoscuta de orice fel de placa de baza.
(dar devine mai putin rapida, pentru ca asteapta mai multe milisecunde intre 2 cicluri de lucru).
SO-DIMM inseamna memorie de laptop (mai scurta decat cea de PC, si cu un alt numar de pini, alta configuratie, alt voltaj de obicei...),
si
https://www.kingston.com/en/memory/search?partid=KF548S38IBK2-32
daca verifici codul tau cu acesta din link (KF...), este identic, este o memorie de laptop 100%.
Daca fecventa e 4800MHz, va fi recunoscuta aproape sigur, chiar daca are 38-38-38
Eventual, cauta o memorie Kingston Fury cu latenta 39 (primul numar, restul nu mai conteaza).
Crucial nu fac memorii foarte calitative, vin multe defecte din fabrica.
Nu ai gasit G.Skill sau Corsair? (daca nu, Fury sunt perfecte, dar as cauta cu 39 ca sa nu fiu nevoit sa le returnez in caz ca nu vor fi recunoscute (ecran complet negru )).
Eu am comandat oricum pentru un miniPC, era tot Fury, latenta era foarte mica, nu a fost recunoscuta, am trimis-o inapoi, am luat alta de la G.Skill cu latenta cu 2 trepte mai mare, si a mers fara probleme.
La mine in oras la service laptopuri lucreaza fete
Asta apropos de "sa imi răspundă un baiat"
Salutare! Poti intreba la PC garage ce sa cumperi mai ok.
iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Lofot întreabă: