Nu este nici o inselaciune. Mai ales ca vrea sa mergeti si la service. Telefonul a fost folosit inainte sa il cumperi tu de la el.
Nu la cumparat au facut schimb de telefoane el i-a dat un telefon in garantie si a primit altul folosit
Asta am inteles-o. Dar fiind folosit sa nu se astepte sa mearga ca unul nou.
Salut! De ce ai facut schimb de telefoane cu acel prieten, ai mai dat bani pe telefonul care ti la dat sau doar i ai dat telefonul tau si atit, tu ce telefon ai dat la schimb ce marcă? De obicei cei care fac schimb cu alte telefoane este evident ca sunt vechi si uzate telefoanele lor si cauta sa ia telefon nou fara bani si sa scape de vechitura lor, el stia ce rahat ti a dat, si acum numai vrea sa iti dea telefonul tau inapoi, de ce nu vorbesti cu tatal tsu sa mearga cu tine la ăla sa ti recuperezi telefonul, ce varsta ai? Dar cel căruia i ai dat telefonul tau cu extra garantie? Si cum te a convins acel cineva sa i dai un telefon nou pe o vechitură cum ti a dat el plus ca nu functioneaza 100%.
Au am dat la schimb un xiaomi mi 11t 5G. Garanția extra e la la mine nu am dat-o. Eu am vrut un iPhone dacă era totul in regula la el nu ma deranja. Îți dai seama ca a mers ok telefonul pana când a ajuns sub 20%
Dar acum ăla care ti l a dat o sa spuna ca telefonul era bun si ca tu i l-ai stricat.
Nu-i nici o inselaciune, odata ce aparatul era vechi si ati facut schimb de vechituri.
Se cheama ca-i uzat si este perfect nromal sa cedeze bateria.
Asta nu se numește înșelăciunea. Ci vechitură.
E vechi. Iar lucrurile vechi se strică mai repede decât cele noi.
Având în vedere că este un model tip „XS", ar trebui să iei în vedere data fabricării acestor telefoane. Din moment ce spui că sănătatea bateriei este de 100%, îmi vine greu să cred că nu a fost înlocuită.
Și eu am un iPhone, dar mă declar nemulțumit, mi se par foarte „păcătoase", în sensul că se descarcă repede, funcții limitate (din anumit punct de vedere), se încălzesc repede, componentele sunt de slabă calitate și o gamă foarte largă de aplicații absolut utile, lipsesc din AppStore.
La poliție nu vei rezolva nimic în momentul de față, conform Codului Penal, în cazul de față nu s-a comis fapta de "Înșelăciune". Chit că, nu ai semnat vreun contract în care să fie stipulată starea tehnică a telefonului, prin care să rezide faptul că „Bateria este originală, calitatea respectiv sănătatea bateriei fiind de x%".
Poate data viitoare vei face alegeri mai bune. Baftă!
intrebcenustiu întreabă: