Nu e de la frig.Sunt 2 optiuni, ori sigurantele sunt arse, se poate intampla destul de des daca consumul de energie este crescut.Iar a doua e un pic mai grava, ai scurt pe fire.De la consumul crescut de energie electrica firele se "topesc" si atunci poti face scurt, asta am patit eu si a trebuit sa sparg toti pereti din casa pentru a inlocui toate firele.Precizez ca eu trebuia sa schimb toate firele electrice pentru ca aveau 20 de ani, erau de la bloc, adica proasta calitate, tu chemi un electrician si o sa "gaseasca" el scurtul.
Nu e consumabilă, dar dacă nu e de calitate, se poate strica.
În mod clar ai un consum mare de curent din cauza frigului - caută să elimini tot ce nu e necesar. Sau schimbă siguranța (mă rog, cheamă un electrician, nu recomand intervențiile la rețea de către necalificați!)
Odata mi s-a intamplat pe timp de zi, iar a 2-a oara s-a intamplat aseara, la ora 3 cand m-am trezit din somn nu mai mergea nimic... deci ma indoiesc sa fie consumul mare, pana acum a mers totul bine, de cand temperaturile sun joase au intervenit problemele astea