| giusseppe a întrebat:

Salut.Recent mi-am schimbat windowsul de la xp la windows 7 si mi-am downloadat driver magician ca sa-mi iau toate driverele.
Acum am o mare problema cu placa video pentru ca daca vreau sa intru in cs de exemplu imi spune ca "the specified video mode is not suported.the game will now run in software mode" iar la fifa ceva de genu ca "fifa requires hardware grafic acceleration".

Am placa video de 128 mb Ati Mobility Radeon Xpress 200G series.
Vreau daca se poate sa ma ajutati sa repar aceasta problema fara sa apelez la schimbarea windowsului.Multumesc

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Atunci singura solutie e sta treci inapoi la XP. Chestia ca W7 e legal sau nu are logica numai daca folosesti un W7 modificat cu tot felul de prostii de pe net si de cine stie mare expert facut. Dar daca il descarci de aici:
http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html
este o copie perfect legala a windows-ului original. Iar la performante PC-ul meu are processor de 1.6 GHZ, un singur nucleu, 4 GB RAM si am Home premium pe 64 biti. Si merge foarte bine. Asa ca mai gandeste-te. Treci la XP si faptul ca nu se mai ofera suport tehnic nu ai nicio problema. Daca ramai cu acelasi PC, poti folosi in continuare XP. Descarca-ti driverele pentru XP si instaleaza-l. Sau daca vrfei neparat W7 cumpara-ti o placa video mai recenta care suporta W7.

10 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Ai văzut ce pățești dacă tratezi Windows 7 ca pe Xp? happy
Remediu
Asigură-te ca ai un hardware care suportă real Windows 7 nu comercial, adică minciuni specifice acestei coroprații.
Daca știi ca ai un procesor dula core și un minin 2 Gb ram pentru Windows 7 starter, 3 Gb ram pentru Windws 7 home premium x86 și peste 4 gb ram pentru versiunile pe 64 de biți(excus Ultimate-ul că numa versiune nu e ca e mizerie comercială)
Asifură-te ca ai o copie legitimă de Windows 7
Driverele cu excepța celor de la placa de rețea(se aplică numai daca ai placa de rețea Gigabite(10/100/1000), da©a nu pică) ce se descarcă de pe net, driverele se găsesc în automatic updates.În unele cazuri le gasești la Important în altele la optionals.
Windws 7 NU e Xp, deci nu trebuie tratat ca depășitul Xp, care nu avea suport de drivere actualizat. Windwos 7 are driverele în automatic updates, unde vei găsii și ultimul fiormware de drivere pentru kernel(în optionals), ceea ce va face să funcționeze orice hardware cu plug and play.
Succes

| giusseppe explică (pentru DeyCj):

Pai acum ce e de facut? La windows xp nu prea mai pot apela ca nu mai are suport iar acum ma bazam pe windows 7 home premium pentru ca mai stiu niste persoane care-l folosesc si nu au cine stie ce performante pc lor si n-au avut probleme cu driverele.

| giusseppe explică (pentru DeyCj):

? ma poti ajuta cum sa remediez problema asta fara sa apelez la schimbarea windowsului?

| DeyCj a răspuns (pentru giusseppe):

Cu driverele nu dar cu funcționalitatea calculatorului... cam da.Mai ales dcă nu ai un dual core și un minim 3 Gb ram pentru home premium sau un 2 gb pentru starter.Restul îs minciuni Microsoftiste.

| DeyCj a răspuns (pentru giusseppe):

Ți-am oferit soluția.Mai ramâne s-o pui în practică.
Recomand să faci asta schimbând Windows-ul cu unul legitim, ne activat ilegal cu idioțenii de pe google și apoi să parcurgi pașii ce ți-am scris anterior.
Succes

| horia2012 a răspuns:

Dezinstaleaza driverul din control panel-programs and features. Restart.
Descarca-l de aici si instaleaza-l.
Alegi sistemul si "download":
http://ati-mobility-radeon-xpress-200-series.drivers.informer.com/

| giusseppe explică (pentru horia2012):

AM facut pasii astia si tot nu merge. Spune acelasi lucru

| horia2012 a răspuns (pentru giusseppe):

Din pacate cele 2 erori apar din cauza driver-ului placii video. Descarca asta si spune-mi exact ce scrie la grafica:
http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/CPU-Z.shtml

| giusseppe explică (pentru horia2012):

Am instalat iar la grafica imi scrie doar numele la GPU iar in rest casutele sunt goale.

| horia2012 a răspuns (pentru giusseppe):

Atunci singura solutie e sta treci inapoi la XP. Chestia ca W7 e legal sau nu are logica numai daca folosesti un W7 modificat cu tot felul de prostii de pe net si de cine stie mare expert facut. Dar daca il descarci de aici:
http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html
este o copie perfect legala a windows-ului original. Iar la performante PC-ul meu are processor de 1.6 GHZ, un singur nucleu, 4 GB RAM si am Home premium pe 64 biti. Si merge foarte bine. Asa ca mai gandeste-te. Treci la XP si faptul ca nu se mai ofera suport tehnic nu ai nicio problema. Daca ramai cu acelasi PC, poti folosi in continuare XP. Descarca-ti driverele pentru XP si instaleaza-l. Sau daca vrfei neparat W7 cumpara-ti o placa video mai recenta care suporta W7.

| giusseppe explică:

Pana acum nu am reusit sa rezolv nimic.HELP ME!