| andreeqw a întrebat:

Rog pe cei care stiu daca ma pot ajuta cu un sfat (raspuns). Am un laptop Dell Ltitude D830. Il am de ceva vreme si nu am avut probleme cu el, insa de curand, a inceput sa se incalzeasca (cam la 30 min sau o ora dupa ce il deschid) si mi sa intuneca imaginea pana cand ajung sa nu mai vad nimic. Daca pun lumina puternica in fata ecarnului se zareste (imagine are, dar nu are lumina sa o pot vedea). In momentul in care se incalzeste si imaginea incepe sa se intunece, mai are momente cand, parti de ecran (sa spun asa) sunt mai luminoase si alte parti mai intunecate. Ar putea fi cumva placa video, sau trebuie doar curatat si nu vor mai fi probleme? Momentan nu il pot retrimite pentru diagnosticare de unde l-am luat decat saptamana viitoare si as vrea sa stiu, macar orientativ, cam ce ma asteapta.....Va rog frumos, daca stiti sa imi spuneti (nu ma pricep la ele).

Răspuns Câştigător
| MitroKta a răspuns:

Pai, daca e inca in garantie nu ai de ce sa iti faci prea multe griji. Te rezolva cumva. Daca nu mai este, du-l la curatat la cineva autorizat. Si vezi daca se rezolva.
Daca joci jocuri "grele", ia-ti cooler, ca altfel ti se duce de tot.

1 răspuns:
| laptopnews a răspuns:

Mergi cu el la un service autorizat Dell! Succes! http://laptopnews.ro/service-laptop-reparatii-laptop