Nu am cerut Avira, raspunsul tau va fi sters.
Sincer nu stiu de ce te-ai oprit la doua solutii antivirus slab cotate. Hai ca despre Kaspersky se vorbeste de bine, dar mananca multe resurse la update si cand se incarca motoarele de scanare, dar Avast e praf, ca tii Avast sau stai fara antivirus, e acelasi lucru. Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc. Bitdefender e cel mai recomandat, sau Avira Internet Security impreuna cu Advance SystemCare sau TuneUp Utilities 2012.
Dar daca nu accepti niste sfaturi, sterge frate toate comentariile si du-te si te intereseaza la magazine, nu veni pe TPU sa ne faci sa pierdem timpul cu tine.
Hai hai ca faci spam aici, deja am dat funda. E Topic Closed special pentru tine.
Mai bine fara, daca esti prost te infectezi cu orice antivirus ai avea, eu n-am antivirus pe PC de 3-4 ani nu mai tin, si nu m-am infectat pentru ca nu-s idiot.
Incearca sa te feresti de Avast care e praf.
M-am convins din raspunsul lui Catalin ca Avast! I. S. e mai bun. Si nu cred ca te-a tinut pc-ul 4 luni fara anti-virus. Ah, si... am intrebat eu cumva daca e mai bine cu sau fara?
Haha,m-a tinut pc-ul 2 ani fara antivirus, pentru ca stiu sa ma protejez.
Avast e unul dintre cele mai cretine antivirusuri, versiunea free a lui Avira ii da mult fum lui Avast premium.Stii cat de usor se poate face bypass la Avast?
De doua ori pe zi Avast! isi updateaza dfinitiile de virus, deci nu cred ca se poate face bypass. Oricum. am dat funda deja, deci e TC, nu mai ai ce comenta aici.
Cu un RC4 encryption am trecut de avast, poate sa faca el si 30 de update-uri pe zi ca tot de rahat ramane.
Daca ai dat funda ce? Crezi ca eu raspund aici pentru funda?
Nu mai face spam, ai block la aceasta intrebare. O zi buna.
Esti... mama a zis ca daca am de zis ceva urat, mai bine tac.
Kaspersky fara discutii ia de aici promotie licenta gratis pe un an: http://downdl.com/......n-licenta/
Salut!
Kaspersky 2012, bineinteles! Dar nu versiunea trial.
Detalii nu prea pot dau despre el in prea multe cuvinte, decat sa spun ca este foarte bun in ceea ce face!
Bafta!
Kaspersky mananca foarte mult resurse si e posibil ca pc-ul tau se se miste foarte lent. eu zic ca avastul e destul de bunicel