Salut, n97 nu iti recomand pentru ca are symbian si ce-i de la nokia au c-am dat gresi cu el, i-ati un n900 daca ai bani. Daca nu un xperia x10(il am eu e foarte bun are camera de 8mpx, android procesor 1 g etc, vivaz pro la fel camera 8 qwerty, sau un se satio care are camera de 12mpx, un hd2, desire.Sunt o multime, sper ca te-am ajutat cu ceva. Un salut
SAlut, dupa cite am auzit eu N97 nu e cel mai bun, are ceva defecte stiu ca nokia mai are un telefon n900 si e super... dar poti sati cumperi si un IPhone ca sunt supe
Eu iti recomand iphone daca e sa alegi intre iphone si nokia n97 e mult mai elegant chiar daca n97 are mai multe functii nu este chiar asa de util. un alt telefon ar fi nokia e71 e un smartphone bun ca si performante si e la un pret bun. eu astea ti le recomand, papa
Http://www.go4it.ro/......9-5198180/ pe acest site te poti orienta cat de cat:D
Un telefon bun pentru tine ar fi nokia x6 nu o sa iti para rau...scrie pe google asta si ai sa vezi:* am unu si stiu ce zic!
Daily, mersi pentru apreciere... si in final catre ce te-ai orientat? nu iti lua iphone iti spun din propria experienta am avut iphone 3g cred ca era din prima generatie nu mi a placut prefer xperia de il am acum, un mare dezavantaj la iphone e ca nu poti trimite fisiere de pe un telefon pe altu.salutari
N97 nu este ultimul model Nokia utimul este nokia n8 spacificatiile le gasesti pe gsmarena.com si are destul de multe funciti asemanatoare iphone-uli deci daca vrei sa fie nokia si sa vezi filme hd pe el sa ai 12mp camera, gps multitouc ia-ti un n8
O sa imi iau ori Nokia N900 ori Nokia N8 . Multumesc mult pentru raspunsuri! :*