| iuliann22 a întrebat:

Salut. Se mai gaseste vreun windows 7 ultimate care sa mearga sa-l instalez 100%? Daca se gaseste va rog sa-mi lasa-ti un link de download.
Am mai descarcat de pe internet o gramada de windows-uri si nu a mers niciunul. Astept raspuns.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fara sa ai driverele potrivite sistemlui, nu-ti a functiona nici un Windows.

| RxTx a răspuns:

Lasăi si pe altii să își câștige existența din ceva dacă tu îti faci totul singru chiar șî lucru manual atunci ele din ce să mai trăiască!?
Se găeste pe site-ul Microsoft faci cont la ei pe site si găsesti
in afara de asta gasesti si pe programele acelea celebre de downloadat
important este să ai liciență
dacă ai licență dai telefon la firma care ți-a vândut windows-ul si iti dau ei in 3 secunde link-ul

| NLS a răspuns:

Ce probleme ai avut?
De ce n-a functionat instalarea?

Am eu un kit functional daca vrei.

| iuliann22 explică (pentru NLS):

Ti-am lasat un mesaj in privat.

| NLS a răspuns (pentru iuliann22):

In afara de ce ti-am raspuns pe privat, s-ar putea sa iti lipseasca driverul de USB.

https://www.youtube.com/watch?v=T6tYFKpp558

O rezolvare (pentru problema cu USB-ul) ar fi sa arzi imaginea ISO pe un DVD, sau sa faci ce vezi in clip (sa descarci drivere pentru USB, sa le pui pe stickul cu kitul de Windows si sa le incarci de la Load Drivers, in fereastra cu partitiile).

| Brizbriz a răspuns:

Am doua probleme mici cu intrebarea ta:
2. windows 7 a fost ultimul windows care nu mergea fara licenta, deci "un link de download"... LEGAL nu exista, DELOC, Mircosoftii au incetat sa mai vanda windows 7, de mult, chiar i s-a terminat si suportul in 2020

1. NU STII PE CE LUME TRAIESTI
windows 7 NU poate fi instalat pe un laptop sau pe un calculator facute pentru windows 10... PUNCT, deci poti sa iei 45263642576 de windows-uri, ca tot nu o sa mearga daca e mai jos de 10

| Adrianadrian2855 a răspuns:

Recomand sa te uiți pe YouTube la tutoriale sau să chemi un expert în Windows