| Chinezuuu a întrebat:

Salut,

Se merita sa imi iau casti apple ca cele de la ipod, pentru un mp3 normal? Se simte diferenta sau acelasi lucru ca si cand as avea casti normale?

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

O diferenta este!:. dar nu cred ca se merita sa dai atatia bani pe o pereche de casti!

| Mary496 a răspuns:

Daca esti din Bucuresti, mai bine mergi la Muzica(sau ala nou, in loc de Muzica) si iti iesi niste casti beton! Eu am Apple, dar sunt perfecte pentru un aparat Apple, la cele "chinezesti" nu stiu cum merg.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Căștile Apple sunt un gunoi și printre singurele minusuri la iPod-uri. Ia-ți altceva, la bani puțini Sony, Creative și Philips au căști bune, la prețuri mai mari uită-te la Sure, Sennheiser, AKG.
Căștile influențează foarte mult sunetul, dar contează și ce player ai, dacă e o jucărie făcută pe vapor nu merită alte căști, dacă e ceva la limita decenței (un iRiver, Cowon, sau firme mai cunoscute, Sony, Philips, etc) atunci merită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@secret, te-aș asocia cu un animal dar n-aș îndrăzni să jignesc sărmanele ființe. Îți recomand și o pereche de ochelari, iPod-urile sunt printre cele mai bune playere mp3, dar căștile cu care vin în pachet sunt gunoaie, mai au și alte minusuri (care mai sunt, ești limitat la iTunes pentru a copia muzică, sync cu un singur PC, nu poți înlocui bateria, sunt foarte scumpe, etc), dar au DAC-uri excelente (rezultă calitate audio foarte bună), plus finisaje și UI de nota 10. Căștile sunt niște difuzoare, nu ele percep sunetul, pentru asta ai urechi, ele redau sunetul. Dacă pentru tine un difuzor la 10 roni sună la fel de bine ca unul la 1000 roni, atunci ori ești surd, ori prost.

| Chinezuuu explică:

Multumesc pentru raspunsuri, o sa urmez ultimul sfat si o sa imi iau un ipod cu tot cu castihee hee

| Chinezuuu explică:

Multumesc pentru raspunsuri