| coztel5437 a întrebat:

Se merita sa-mi iau un xiaomi hongmi 1s? Am bugetul destul de mic dar asta pare sa merite...http://www.gsmarena.com/xiaomi_hongmi_1s-6373.php

14 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Din punctul meu de vedere merita. E chinezarie, e drept, dar nu e orice chinezarie. E o chinezarie la mare departare de ceva gen Allview. Xiamomi prin China e cum e Sony sau Lg pe la noi. Oricum, ideea e ca au produse cat de cat bune. Si in cazul tau, varianta asta e ok.

| coztel5437 explică (pentru sltlp):

E chinezarie dar e cunoscut...

| sltlp a răspuns (pentru coztel5437):

Oricum, rele nu sunt. ma uitam ca a aparut la eMAG xiaomi mi3. E mai piperat pretul decat la ei(la noi e 1400 lei 16 gb, la ei e 1200 lei 64 gb). Insa cu toate acestea, tot merita.

| Cosminovici18 a răspuns:

Decat sa-ti iei o chinezarie de telefon care apoi se strica dupa nici 1 luna de folosire si sa regreti mai bine iti mai strangi bani si iti iei un telefon mai bun.

| coztel5437 explică (pentru Cosminovici18):

Nu imi permite bugetul...plus ca un prieten are un telefon de la acelasi producator (alt model) si nu i-a facut probleme desi il are de un an...

| Cosminovici18 a răspuns (pentru coztel5437):

Din cate am vazut pretul unui astfel de telefon e in jur de 784 de lei vazusem pe un site pai la banii astia gasesti telefoane mult mai bune.

Eu am vazut la 500-600

Da-mi exemple la pretul asta, dar care sa merite

Pai stai putin sa clarficam niste lucruri.Tu ai zis ca ai gasit si la 500-600 lei bun pai atunci arata-mi si mie unde l-ai gasit la preturile astea pentru ca eu l-am gasit pe site-ul asta: http://rodroid.ro/products/xiaomi-hongmi-red-rice la pretul de 784 de lei si vine din China la noi in tara nu cred ca sunt.Si inca ceva tu vrei nou-nout sau second hand?

L-am gasit in afara tarii...ca la noi te fura de bani pentru acelasi telefon, vreau sa fie nou, of course

Ce zici de Lenovo a850?

E mai bun decat xiaomi hongmi 1s.Stii si Lenovo este o marca chinezeasca dar este foarte cunoscut in tara noastra.Din cate am vazut pe internet Lenovo fabrica laptopuri proaste dar nu ma pot pronunta si in privinta telefoanelor.Asa la prima vedere modelul A850 e performant are piesele pe el dar depinde de rezistenta,baterie, sistemul de operare cum ruleaza si mai multe aspecte.

| Antoniamadalina92 a răspuns:

NU! Am o cunostinta care are cv de genul si a dat cu el de pamant. Nu iti lua.Se misca groaznic, scrie singur mesaje, mai bine ia-ti ceva mai cunoscut. Succes!

| coztel5437 explică (pentru Antoniamadalina92):

Cv de genul....mai exact ce telefon?