| Mămăruţa10 a întrebat:

Salut secolule 21! Am si eu o mica mare problema cu browser-ul cu care navighez pe internet,mai exact sunt sigura ca si voi dati toata ziua de reclame care incetinesc viteza la net,la mine e exagerat adica numai pot deschide mai nimic din cauza lor si imi apare una de la java care ma pune sa descarc un update care bineinteles nu e cel de la java, ci o prostie.Mi.am instalat un ad.blocker dar nu ma ajuta cu nimic ce imi sugerati sa fac sa imi repar browser.ul? Multumesc, ofer funda!

3 răspunsuri:
| CristianCRS a răspuns:

Daca folosesti Opera sau Firefox, descarca si instaleaza addonul : AdBlock, blocheaza aparitia majoritatii reclamelor.Cred ca exista versiune si pentru Internet Explorer. Daca AdBlock nu rezolva problema inseamna ca ai un virus care se ocupa cu asa ceva si ai nevoie de un antivirus bun.

| Doctorfishadi a răspuns:

Salut!
Mai intai instaleaza un antivirus cu firewall,sa fii sigur/a ca nu esti infectat cu vreun virus.
Apoi intra din meniul browserului, in incognito mode, aici mare parte din reclame nu maiapar, si navighezi precum o fantoma pe net.
Ca sa activezi incognito mergi la meniul browserului si dai fila noua incognito, sau fereastra noua incognito.
Te salut,
Adrian!