Ai deranjat registri sistemului de operare. Iti recomand sa descarci aplicatia TuneUp Utilities si dai un scan. Sa nu instalezi doua antivirusuri pentru ca iti blocheaza pc. Asta e parerea mea daca nu merge cu programul acesta poti sa reinstalezi sistemul de operare
L-ai cam facut varza Windows-ul...
Daca folosesti Internet explorer, incearca cu alt browser. Mozilla firefox sau google chrome. Nu trebuie sa opresti firewall-ul. Poti sa adaugi programul care vrei sa aiba acces la net in lista. Ii dai asa: Control panel, windows firewall, allow a program or feature through windows firewall. SI acolo bifezi internet explorer. Degeaba stergi fisierele ramase, In calculator raman registrii. O zezinstalare completa se face cu stergerea registrilor. Poti sa instalezi un program de curatare a registrilor si sa incerci pe urma.
Formatare nene.Asta ii trebuie.Formatezi si apoi iti instalezi prima data un antivirus, apoi programe gen win utilities sau TuneUp utilities si apoi ce mai ai tu, lasand mess-il la urma.Asta daca formatezi doar C-ul.In caz de formatare totala, bufta bafta si multa rabdare...
Si eu am avut aceeasi problema trebuie. sa iti reinstalezi windowsul, probabil e virusat
Sau s-ar putea sa fie de registri sistemul de operare asta de mai intampla de obicei cand instalam programe asa unu dupa altul in nestire