| Valyy06 a întrebat:

Spuneti-mi va rog care e cel mai bun procesor pentru un laptop,si sa fie special pentru jocuri, care nu au voie sa se miste sacadat.Mersi.FUNDA!

2 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Pai cel mai bun procesor e cel mai nou aparut..vezi uitate pe site la altex si vezi care e cel mai scump, ala e cel mai bun. Cel mai bun procesor e i7, asta e cel mai nou si cel mai bun. Dar conteaza si cati gb ram ai si ce placa video ai..ADica poti sa ai procesor i7 si placa video mica si gb ram putini atunci sa iti mearga jocul sarcadat sau nu o sa iti mearga deloc. Spune-mi ce placa video si cati gb rami ai si o sa iti spun daca o sa iti mai mearga jocurile sarcadat dupa ce iti iei procesorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Procesorul, atunci cand vine vorba de jocuri, e degeaba fara un GPU performant si memorie RAM.

Nu iti pot spune sigur care este cel mai puternic procesor acum dar stiu ca cel mai putenic procesor care poate fi pus pe un laptop costa peste 2000 de euro si mai stiu sigur ca tu nu ai sanse sa pui acest procesor pe propriul laptop, presupunand prin absurd ca ti-l permiti. Iti trebuie in primul rand o placa de baza speciala si apoi un laptop cu un design dedicat pentru acest procesor.