Vezi aici ordinea corecta si nu numai:
http://www.computerica.ro/ce-instalam-dupa-windows/
:-bd
Poate deja ai instalat dar iti spun cele mai importante. Dupa ce windowsul sa instalat, bagi mai intai un antivirus.(pentru ca orice vei descarca in continuare trebuie scanat). Urmeaza mozilla firefox(descarci de pe internet explorer, bineinteles). Apoi Adobe flash player 11 active si Adobe flash player plugin.(astea doua te lasa sa vezi youtube si jocurile de pe facebook sau alte siteuri). Adobe shockwafe. Wirar-ul. yahoo messenger (daca ai cont si folosesti). Foxit PDF reader sau adob ereader in cazul in care vrei sa descarci ceva in format pdf(de citit). Gom Player daca vrei sa vezi fisiere video(windows-ul vine cu player, asta e facultativ). Si, pararea mea este ca nu trrebuie sa lipseasca de pe un calculator, programe de curatat.Eu folosesc advanced systemcare si cleaner portable(ccleaner), mai am si superantispyware, detecteaza ce nu poate detecta unele antivirusuri.Mai am si awcleaner, un program care sterge acele home page care se descarca accidental odata cu programele descarcate. Cam asta ar fi, succes.
Driverele audio video, direct x, java eu cred ca sunt deja in wndows.
Daca e laptop cauti modelul si iti arata lista cu toate driverele pe care trebuie sa le instalezi, daca e computer, PC, atunci cauti fiecare componenta in parte pe net, placa debaza in primul rand, si gasesti situl oficial, te duci la suport, drivere, downloadezi instalezi, apoi la placa video, sunet etc.
Mihai_Răileanu_1991 întreabă:
nedval întreabă: