Un serial inseamna un calculator, cata vreme vorbim despre un CD original, minim windows 7.
Din cate stiu eu merge pe 3 calculatoare instalat daca este original nou cumparat din magazin.
Da, il poti instala la tine si la altcineva, ca doar tu l-ai cumparat, e al tau faci ce vrei cu el!
Da asa e.Dar daca vreau sa-mi fac o copie de rezerva? Nu de alta dar dvd=urile se mai zgaraie.Se numeste piraterie?
Daca iti faci o copie nu cred, ca deranjeaza pe nimeni, dar daca il distribui si la altii, da asta se numeste piraterie. take care!
Eu ma refeream la un windows propriu si personal.Adica imi cumpar un windows si il instalez la mine, dupa pot sa merg la vecinul sa il instalez si lui?
Nu,un windows este piratat atunci cand este furat si distribuit.Asa fac piratii. Daca il cumpar si il distribui, nu e pirat, nu poti spune asat ci doar ca fac bisnita. Aaa, piratat mai poti spune atucni cand iau un windows si il fac in 10000 mii de copii si il distribui, ai zis bine.Sau il incarc undeva sa il ia toti.
Mersi asta voiam sa stiu
Da, poti.
vladut05 întreabă: