Fratilor fratilor fratilor , usor nu are nici o legatura cu Apple si cu al sau iOs, eu lucrez in domeniu, mai exact sunt programator al google pe sectia android, raspunsul la intrebarea ta, deci software-ul a aparut prima oara in 2007 pe 5 noiembrie daca nu ma insel. Primul smartphone ce a utilizat aceasta platforma a fost HTC Dream sau T-mobile G1 cum s-a mai numit in unele tari. Sper ca ti-am fost de folos si te astept si cu alte intrebari.
Iphone a creat primul sistem de android, pe primul lor telefon! Iphone 1, apoi au aparut 2, 3g, 3gs, 4g, 4gs si acum asteptam lansarea pentru Iphone 5g. Funda?
IPhone are iOS, nu are nici o treaba cu android. Android a fost creeat de Google si cred ca prima oara a fost implementat pe google Nexus one. Dar nu sunt sigur.
Ce treaba are Android cu iPhone? Ce e si asta? Tocmai iPhone unul dintre putinele telefoane care nu are sistem de operare Android. Vezi specificatiile la care vrei tu http://www.quickmobile.ro/telefoane-apple
Ok luciano vad k esti programator zi-mi si mie pe cand o aplicatie pe android "analog tv" fara streaming gen chinezaraiele alea cu android cu tv pe ele?